Blink & Gennemløbere

Blink og gennemløbere er nogle af de mest klassiske former for endegrej, og det er stadig noget af det mest anvendte kunstagn til det danske kystfiskeri. Dette skyldes bl.a. blinket og gennemløberens simple design, dets uovertrufne kastelængde og den realistiske gang i vandet. 

Hos Lystfiskeren Hvide Sande har vi et bredt sortiment af blink og gennemløbere fra kvalitetsmærker, der dækker alt fra små gennemløbere til put & take søen til større tobis-blink og gennemløbere til kystens havørreder. Blink og gennemløbere er ekstremt effektive til det danske kystfiskeri. Da de fiskes bedst med hurtig indspinning, og da blink og gennemløbere har en rigtig god kastelængde, kan man let dække store mængder fiskevand og derved hurtigere finde fiskene.

Vi fører kun blink og gennemløbere i god kvalitet, og vi har valgt et sortiment baseret på anerkendte mærker som Savage Gear, S.F.G, Daiwa og Westin Fishing.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 336

Faldende orden
Side
pr. side

Valget mellem enkeltkrog eller trekrog på blinket 

Der har altid været stor debat om, hvorvidt man kroger og fighter havørreder bedst med enkeltkrog eller trekrog. Dog er der nogle få tommelfingerregler, man kan gå efter. 

Hvis man fisker i pålandsvind med bølger, kan der ofte være tang og ålegræs i vandet. Her kan det betale sig at fiske med enkeltkrog, da der derved er mindre chance for at få tang på krogen. Fisker man med trekroge, bør man vælge mindre trekroge (#8-12) – både af hensyn til bedre krogning, men også af hensyn til havørreder under målet, da disse herved har lettere ved at overleve genudsætning.

Blink og gennemløbere til put & take

Blink og gennemløbere kan være særdeles effektive til put & take søens ørreder. Her skal man langt ned i størrelse og gerne fiske med gennemløbere og blink på 2-5g. Det er effektivt med hidsige farver som grøn, gul og orange. Se vores store udvalg af mikroblink til put & take her

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.