Kyst Fluer

Fiskeri med fluestang på kysten kan være en særdeles effektiv fiskemetode da du kan imitere alle byttedyr som findes kystnært. En anden fiskemetode kan være med en bombarda på din spinnestang. Se de mange forskellige mønstre og modeller fra Unique Flies og Futurefly. Ens for dem alle er at de er fremstillet i en fantastisk kvalitet og kan holde til flere fisk. Fyld dine fluebokse op og kom ud på kysten og nyd den fantastisk natur.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 55

Faldende orden
Side
pr. side

Fluer til kystfiskeri

Til kystfiskeriet i Danmark anvendes der mange forskellige fluer – dog er det fleste bundet på krog. Da de nære kystområder har et utal af byttedyr for fx havørreden, er der mange muligheder for flueimitationer: rejer, kutlinger, hundestejler, tanglopper, tobiser m.fl. 

Det er naturligvis bedst at anvende fluer, der imiterer de byttedyr, der er i vandet på det gældende tidspunkt. Dog kan man fange havørreder på de fleste fluer året rundt, og det kan derfor være en idé at tilpasse fluevalget til de forhold, der er på fisketuren. Hvis vandet er spritklart og ligger helt fladt, er det en god idé at fiske med små, naturlige fluer (og gerne lange forfang). Her kan tanglopper, små fiske- og rejeimitationer være udslagsgivende. Hvis der er bølger, og vandet er grumset, er det typisk godt med større byttedyrsimitationer som brislingeimitationer, større rejer, tobisfluer og lignende.

Fiskeri med fluestang på kysten kan være en særdeles effektiv fiskemetode da du kan imitere alle byttedyr som findes kystnært. En anden fiskemetode kan være med en bombarda på din spinnestang. Se de mange forskellige mønstre og modeller fra Unique Flies og Futurefly. Ens for dem alle er at de er fremstillet i en fantastisk kvalitet og kan holde til flere fisk. Fyld dine grejbokse op og kom ud på kysten og nyd den fantastisk natur.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.