Forfang

Forfang er et vigtigt endegrej til mange typer lystfiskeri, og særligt brugt i foråret og efteråret, når de store stimer af sild kommer ind i de danske havne, men de midt på sommeren bruges i en lidt større udgave i jagten på makreller. Dertil anvendes bundfordfang, blæksprutter og gummiforfang til fiskeri efter torsk og andre dybtvandsfiskeri fra mole eller havn. 

Da forfang som nævnt bruges til mange typer fiskeri, og derfor kommer de også i mange forskelliger typer. Ens for dom alle er dog et de består af en kraftig hovedline med en eller flere kroge på. Den kraftige hovedline skal kunne modstå det store pres, som kommer fra de store fiske eller hvis der er flere sild på forfanget i samme kast. I enden af forfang er der som regel en svivl til montering på fiskelinen, mens der i enden er en lykke til montering af vægt el pirke. 

Hos LYSTFISKEREN.dk har vi et stort udvalg af forskellige forfang i både flere farver, former og typer. Vores sortiment står tilmed af kvalitetsforfang til både sild, makrel og bundforfang til torsk. Se vores mange forfang fra Jenzi, S.F.G og Traubucco herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 77

Faldende orden
Side
pr. side
Forfang til Surfcast fiskeri
© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.