Gedde Fluer

Geddefluefiskeri er en yderst spændende fiskeform inden for fluefiskeri. Det kræver det rette udstyr og de rigtige fluer for at få succes og du finder det hele her på Lystfiskeren.dk. Når du begiver dig ud på jagt efter gedder, er det vigtigt at have godt fluesæt. Dette inkluderer en kraftigere fluestang, der kan kaste de store gedde fluer, samt en pålidelig flueline, fluehjul og et stærkt forfang.

I din flueboks bør du have et udvalg af gedde fluer, der efterligner byttedyr som fisk og mus. Gedder er kendt for deres aggressivitet, så det er afgørende at bruge fluer, der kan stimulere deres rovfisk instinkt.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 35

Faldende orden
Side
pr. side

Fiskeriet efter gedder med flue er yderst spændende. Det er nemt at starte med geddefiskeriet da de som oftest er i hugget. Her på Lystfiskeren.dk finder du alt, hvad du behøver for at komme i gang med denne form for fiskeri.

Geddefluer kan både være på krog og rør, men fælles for dem er, at de er store og buskede. Geddefluer skal imitere en byttefisk, og da gedden har en kæmpe mund i forhold til sin krop, går den sjældent af vejen for en stor byttefisk. Derfor er det svært at gå forkert med en stor geddeflue, når man er på jagt efter gedderne. Dog kan det være en fordel at tilpasse fluevalget efter byttefiskene i vandet: Sølv og guld er gode i søen, da de imiterer skaller og karusser, mens brunlige og mørke fluer er gode i brakvandet, hvor gedder jager kutlinger. Popper fluer er som ofte et godt valg i søer med store mængder at grøde eller hvis de er meget lavvandet.

Geddefluefiskeri er en fantastisk måde at udforske søer, åer samt brakvand og opleve spændingen ved at lande en imponerende gedde på flue. Med det rette udstyr og de rigtige fluer i din flueboks er du klar til at tage udfordringen op og nyde denne unikke form for fluefiskeri. Da det kan være udfordrende at kaste med store fluer, er geddefluer oftest lavet i syntetiske materialer, som ikke suger vand, hvilket gør dem lettere at håndtere på vandet.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.