Predator Tilbehør

Predatorfiskeri kræver kraftigt grej og stærke forfang, og hvis man vil undgå at miste en eventuelt drømmefisk på grund af grejet, bør man investere i predatortilbehør af god kvalitet. Hos Lystfiskeren har vi et stort udvalg af predatortilbehør. I denne sektion finder du blandt andet stingerkroge, crimps, færdiglavede titanium og flourocarbon forfang, shallow stinger rigs og skruer, hægter, svirvler samt wire til at lave forfang af. Her finder du de små ting, der kan gøre din gedde- eller sandarttur til en succes. 

Vores predatortilbehør er i høj kvalitet og bliver produceret af japanske Daiwa, som er et anerkendt mærke hele verden over.  

Se vores udvalg af predatorfiskegrej herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 47

Faldende orden
Side
pr. side

Godt predatortilbehør kan gøre forskellen

Det kan være let at undervurdere vigtigheden i fisketilbehør, da det ofte er endegrej, fiskehjul eller fiskestangen, der tager opmærksomheden. Men hvis man har mistet drømmegedden over 10 kg på grund af et manglende geddeforfang eller knækket hægte, er det bittert at have sparet på sit fisketilbehør. Derfor er det bedst at helgardere sig med geddeforfang, wire, crimps eller hægter i god kvalitet – så skal man ikke bekymre sig om den risiko, og chancen for at lande den store fisk vil ultimativt være større. 

Flourocarbon eller wire – fordele og ulemper

Overordnet set er der to slags geddeforfang: metal (wire og titanium) og monofil-line (nylon og fluorocarbon). Begge geddeforfang har fordele og ulemper, og det kan være svært at vælge mellem disse typer af geddeforfang. Her kommer dog et par generelle tommelfingerregler, man kan følge. 

Monter din softbait med stingerkroge og shallow rigs

Vi har stingerkroge med monteret wire og løkke, så de er klar til at blive sat på din softbait. Den letteste måde er at tage løkken over krogøjet på den gældende softbait, før man monterer softbaiten på forfanget. 

Vi har ligeledes ”shallow rigs”, som kan monteres på softbaits. Her medfølger skruer, som skal skrues op i softbaiten. Dette gør, at man kan fiske sin softbait over meget lavt vand eller højt i vandsøjlen, da der ikke er noget jighoved, der tynger den ned.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.