COVID-19: LYSTFISKEREN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                             

Spinnere

Spinnere er en af de mest anvendte og klassiske former for endegrej – med god grund. Herhjemme i Danmark kan den bruges til næsten alle rovfisk på fleste typer af fiskepladser. Hos Lystfiskeren har vi et stort udvalg af spinnere, så du kan finde præcis den type spinnere, der passer til dit fiskeri.  

Der findes et mange forskellige slags spinnere i et utal af farver og designs. Vi har alt fra de velkendte kondom-spinnere, der er en uovertruffen spinner til laks, til de helt små spinnere på under 10 gram, der er effektive til aborre, bækørreder og havørreder.  

Spinneren er en vigtig bestanddel i spinnefiskerens grejboks, da den med sine vibrationer kan udløse huggene på de dage, hvor fiskene er svære. 

Hos LYSTFISKEREN.dk har vi udvalgt spinnere i god kvalitet, der kommer fra anerkendte mærker som Savage Gear, Vibrax og KarlK. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér