COVID-19: LYSTFISKEREN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                             

Fiskebukser

Fiskebukser hos LYSTFISKEREN.dk

Hos Lystfiskeren har vi et stort udvalg af fiskebeklædning og fiskebukser, der giver dig mulighed for at fiske i alt slags vejr. Vi har alt fra isolerende fleecetrøjer og hættetrøjer til thermobukser og overalls (også kendt som en bib).  

Den rigtige påklædning på fisketuren giver dig ikke bare bedre komfort – den gør også, at du har overskud til at bruge længere tid ved og på vandet.  

Alle vores fiskebukser, overall-bukser (eller bib-bukser) er lavet i vindtæt og vandtæt materiale og flere af modellerne er isolerede. Disse fiskebukser vil også fungere som regnbukser, og de er helt perfekte til fiskeri på båden, hvor det ofte blæser, og der er våde overflader.

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Her har du mulighed for at shoppe i forskellige beklædningsdele fra fiskegrejs producenterne. Her kan blandt andet nævnes trøjer, T-shirts og heldreagter.

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér