HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

Vadejakker

Vadejakker hos LYSTFISKEREN.dk

Find din næste fiskejakke, vadejakke eller dunjakke her hos Lystfiskeren. Vi har et stort udvalg af fiskejakke og vadejakker fra det amerikanske topmærke Simms, og du har ligeledes mulighed for at vælge vadejakker fra skandinaviske Guideline og Vision.  

I Danmark, hvor det meget ofte blæser, er en vindtæt fiskejakke eller vadejakke essentielt for at kunne holde varmen, når du fisker i foråret, efteråret og vinteren – og nogle gange om sommeren. 

I de kolde måneder kan du med fordel tilpasse din fiskebeklædning efter 3-lags princippet: et varmt inderlag, et isolerende mellemlag og en vind- og vandtæt jakke - så vil du være tør og varm under næsten alle forhold. Find din isolerende dunjakke og regntætte fiskejakke eller vadejakke på denne sektion, og vælg mellem vores inderlag her.

Hos Lystfiskeren har vi både vadejakker og fiskejakker. En vadejakke er karakteriseret ved, at den er kortere end en normal fiskejakke eller skaljakke og er, som navnet antyder, designet til vadefiskeri. Derudover har vadejakker store lommer på brystet til opbevaring af grej og lignende. Lommerne på vadejakken er placeret højt, så de undgår at blive våde, hvis man vader dybt. Vadejakken opnår sit fulde potentiale, når den kombineres med waders – ellers vil den typisk være for kort. 

En fiskejakke svarer til en normal skaljakke og kan derfor benyttes til fiskeri, hvor der ikke bruges waders. Dog kan man stadig benytte fiskejakken med waders på – specielt i åen, hvor der sjældent vades dybt. En fiskejakke vil typisk adskille sig fra normale skaljakker ved at have ekstra store brystlommer til opbevaring af grej. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2
Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode