COVID-19: LYSTFISKEREN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                             

Tilbehør

Tilbehør til fisketøj hos LYSTFISKEREN.dk

Det kan ofte være de små ting, der gør forskellen. Her hos Lystfiskeren har vi meget tilbehør - både små og store ting, der kan gøre forskellen. Det kan være et sæt studs/spikes i vadestøvlerne, der gør, at du får meget bedre greb i de glatte sten, eller en brillesnor der redder dine dyre solbriller fra at ryge ned i åen.  

Her i vores sektion for fiske-tilbehør har vi noget til både nybegynderen og den erfarne fisker. Der er alt fra produkter, du kan bruge i hverdagen, som bælter, punge og tasker til det mere specialiserede tilbehør som fly patches, stripping guards og studs/spikes til vadestøvlerne. 

Meget af vores fisketilbehør kommer fra det amerikanske Simms, som uden tvivl er et af fiskebranchens mærker med produkter i højest kvalitet. Du finder også tilbehør fra mærker som Scott og Vision. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2

Her kan du se alt det tilbehør som vi har til fiskeribeklædning.

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér