Facebook Pixel

Vadestøvler

Kombinationen af waders og vadestøvler giver, i forhold waders med den faste støvle, meget mere komfort. Vadestøvlen har snørebånd, så du kan stramme den, så den passer til foden. Derudover kan man opnå langt bedre pasform, da man kan vælge et par waders, som passer til kropsstørrelsen

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Om vadestøvler hos LYSTFISKEREN.dk

Kombinationen af waders og vadestøvler giver, i forhold waders med den faste støvle, meget mere komfort. Vadestøvlen har snørebånd, så du kan stramme den, så den passer til foden. Derudover kan man opnå langt bedre pasform, da man kan vælge et par waders, som passer til kropsstørrelsen, og du kan finde vadestøvler, der passer til fodstørrelsen. Udover komfort og pasform betyder denne kombination af waders og separate vadestøvler også, at dine waders holder længere, da de udsættes for mindre slid og foldninger.   

Vadestøvler findes med forskellige såler. Hvis du ofte fisker på den danske kyst eller i en elv i Norge, hvor der ofte er mange glatte sten, kan man med fordel vælge vadestøvler med filtsåler. Hvis man fisker herhjemme i den danske å eller bare vil have en all-round vadestøvle, bør man vælge en vadestøvle med gummisål. For ekstra greb kan man montere ”spikes” eller ”studs” på vadestøvlen. Disse finder du under vores tilbehør.

Hvis man skal til troperne og fiske på flats (store, lavvandede områder) eller foretrækker at våd-vade om sommeren på varme dage, kan man med fordel bruge et par vadestøvler sammen med et par neoprensokker med gravel guards. Dette giver dig stor frihed i varmen, mens du samtidig har et godt fodfæste på glatte sten, og du er beskyttet mod skarpe sten, kanter eller eventuelle koraller i troperne. Vi har også vadestøvler fra Simms, der er lavet til vådvadning med integreret neoprensok.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.