HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

Vadestøvler

Vadestøvler hos LYSTFISKEREN.dk

Vælg mellem vores store udvalg af vadestøvler hos Lystfiskeren. Her har vi de fleste vadestøvler i sortimentet fra amerikanske Simms, som laver nogle af de bedste vadestøvler på hele markedet. Du kan ligeledes finde vadestøvler fra skandinaviske Vision her på siden. 

Vadestøvler er designet til at blive kombineret med waders, som har neoprensokker (også kaldet stockingfoot) i modsætning til traditionelle waders med fast støvle. Kombinationen af waders og separate vadestøvler giver langt bedre pasform, mere komfort, og du står bedre fast på glatte underlag. 

Se vores store udvalg af waders, som passer til vadestøvler.

Vi har både vadestøvler med gummisåler og filtsåler, så du kan tilpasse støvlen til de steder, du ofte fisker. Vi har også vadestøvler, som er lavet til våd-vadning under fiskeri i troperne eller på de varme sommerdage herhjemme. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 15

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 15

Side:
  1. 1
  2. 2

Om vadestøvler hos LYSTFISKEREN.dk

Kombinationen af waders og vadestøvler giver, i forhold waders med den faste støvle, meget mere komfort. Vadestøvlen har snørebånd, så du kan stramme den, så den passer til foden. Derudover kan man opnå langt bedre pasform, da man kan vælge et par waders, som passer til kropsstørrelsen, og du kan finde vadestøvler, der passer til fodstørrelsen. Udover komfort og pasform betyder denne kombination af waders og separate vadestøvler også, at dine waders holder længere, da de udsættes for mindre slid og foldninger.   

Vadestøvler findes med forskellige såler. Hvis du ofte fisker på den danske kyst eller i en elv i Norge, hvor der ofte er mange glatte sten, kan man med fordel vælge vadestøvler med filtsåler. Hvis man fisker herhjemme i den danske å eller bare vil have en all-round vadestøvle, bør man vælge en vadestøvle med gummisål. For ekstra greb kan man montere ”spikes” eller ”studs” på vadestøvlen. Disse finder du under vores tilbehør.

Hvis man skal til troperne og fiske på flats (store, lavvandede områder) eller foretrækker at våd-vade om sommeren på varme dage, kan man med fordel bruge et par vadestøvler sammen med et par neoprensokker med gravel guards. Dette giver dig stor frihed i varmen, mens du samtidig har et godt fodfæste på glatte sten, og du er beskyttet mod skarpe sten, kanter eller eventuelle koraller i troperne. Vi har også vadestøvler fra Simms, der er lavet til vådvadning med integreret neoprensok.

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode