HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                               

Waders

Waders hos LYSTFISKEREN.dk

Et godt par waders er essentielt for enhver seriøs kyst- eller åfisker. Hos Lystfiskeren har vi et bredt sortiment af waders, hvor der er noget til en hver lystfisker: Vi har både waders i god kvalitet til en god pris til den prisbevidste lystfisker, og vi har de bedste topmodeller til den kræsne lystfisker.  

Størstedelen af vores waders-sortiment består af åndbare waders, som er åndbare grundet de tynde, vandtætte materialer, de består af. Disse skal kombineres med en separat vadestøvle – se vores store udvalg af vadestøvler her. Åndbare waders giver øget komfort, langt mindre kondensdannelse og kan med det rette isolerende underlag sagtens bruges om vinteren. Vælg mellem vores udvalg af varme inderlag her

Vi har et meget stort udvalg af waders fra amerikanske Simms, som er kendt for sin kvalitet og foretrukket af professionelle guider verden over. Du finder blandt andet Simms G4 Pro waders, Simms G3 Guide waders samt de meget populære Simms Freestone waders. Derudover har vi waders fra skandinaviske Guideline og Vision.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2

Opnå større frihed på fisketuren med et par waders

Med waders kan du fiske flere steder. Du kan komme længere ud i vandet på kysten, og du kan fiske mudrede eller dybe steder i åen, hvor man med gummistøvler hurtigt vil blive våd. Derudover er det meget lettere at lande fisk i waders, da man kan lande dem ude i vandet – både i åen og på kysten. 

Vi har også waist-waders (waders der ikke går længere op end til livet). Denne slags waders er perfekte til åen – specielt til sommerfiskeriet, hvor de ikke er lige så varme som normale chest-waders (waders der går helt op til brystet).

Selv på dage, hvor man ikke går i åen, er det rart med waders, da man ofte går i vådt græs eller mudder.  

Åndbare waders giver større komfort 

Åndbare waders er lavet af vandtæt og åndbart materiale, der er lagt sammen i flere lag. Et sæt åndbare waders giver dig stor bevægelsesfrihed, de vejer meget mindre, og på grund af åndbarheden bliver dannet langt mindre kondens i forhold til de klassiske neopren-waders. 

Åndbare waders kan specielt være en fordel på de varme sommerdage, eller på de fisketure, hvor man går mange kilometer i løbet af dagen. Her ventileres fugten, der dannes af kroppen.

Åndbare waders kan sagtens, på trods af deres tynde membran, bruges til vinterfiskeriet. Her er blot vigtigt at have et tykt inderlag på inden under dine waders. Dette kan være fleecebukser eller heldragte. 

I waders-topmodellerne fra Simms med Gore-Tex membran (blandt andet Simms G3 waders og Simms G4 waders) er denne åndbarhed ekstra god.

Bedre pasform når waders kombineres med vadestøvle

Når man køber waders og vadestøvle hver for sig, får man muligheden for at tilpasse begge dele. Waders kan købes efter kropsstørrelsen og fås ofte i et større spektrum af størrelser end bare small/medium/large. Vadestøvlerne kan naturligvis købes efter skostørrelsen, og modsat waders med fast støvle kan de snøres ind, så de passer til foden og sokken, man har indenunder. 

Herved får man et sæt, der passer godt på kroppen, hvilket kan give dig flere komfortable timer ved og i vandet. 

Waders, der passer til kropsformen, vil også have en længere holdbarhed. Et par waders, der er for store, vil give mange foldninger, hvilket slider på materialet. Waders, der er for små, vil slide syningerne, når man bøjer sig eller sætter sig ned og resultere i utætheder. 

Vedligehold dine waders

Alle waders vil, uanset pris og kvalitet, blive utætte, hvis de ikke vedligeholdes ordentligt. 

Det vigtigste er, at de bliver tørret hurtigst muligt efter fisketuren – helst i et tørt og ventileret lokale. Det vigtigste er, at indersiden tørres først, da det er her limen sidder. Efter indersiden på dine waders er tør, vendes de igen, så ydersiden kan tørre.

Hvis ikke dine waders tørres efter fisketuren, kan de angribes af mug, som kan opløse limen, og herved frafalder alle eventuelle garantier. 

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode