HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-17.30 - LØRDAG/SØNDAG 10-15      

KØB JULEGAVERNE NU OG BYT FREM TIL 7/1/2021                               

Waders

Waders hos LYSTFISKEREN.dk

Et godt par waders er essentielt for enhver seriøs kyst- eller åfisker. Hos Lystfiskeren har vi et bredt sortiment af waders, hvor der er noget til en hver lystfisker: Vi har både waders i god kvalitet til en god pris til den prisbevidste lystfisker, og vi har de bedste topmodeller til den kræsne lystfisker.  

Størstedelen af vores waders-sortiment består af åndbare waders, som er åndbare grundet de tynde, vandtætte materialer, de består af. Disse skal kombineres med en separat vadestøvle – se vores store udvalg af vadestøvler her. Åndbare waders giver øget komfort, langt mindre kondensdannelse og kan med det rette isolerende underlag sagtens bruges om vinteren. Vælg mellem vores udvalg af varme inderlag her

Vi har et meget stort udvalg af waders fra amerikanske Simms, som er kendt for sin kvalitet og foretrukket af professionelle guider verden over. Du finder blandt andet Simms G4 Pro waders, Simms G3 Guide waders samt de meget populære Simms Freestone waders. Derudover har vi waders fra skandinaviske Guideline og Vision.

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode