KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KR. 20,- 

Fiskehjul

Fiskehjul online

Typerne af fiskehjul har vi kategoriseret i ”spinnehjul”, ”multihjul” og ”fluehjul” og de har vidt forskellige fordele, som du kan læse
mere om, ved at klikke videre i kategorierne til venstre. Vi har alt i fiskehjul til fiskeri i hav, å, fjord og pat and take, og gør meget ud af at håndplukke de fiskehjul som lever op til en kvailtet, som du fortjener som lystfisker, uanset om du er inkarneret lystfisker eller blot tager et par fisketure om året. Se vores store udvlag af proff fiskehjul og billige fiskehjul nedenfor.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 79

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 79

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fiskehjul

Når det kommer til lystfiskeri, må man aldrig gå ned på udstyret. Hos Lystfiskeren.dk brænder vi for at give dig de optimale forudsætninger for at få noget på krogen, og vi er stolte over at forhandle nogle af de bedste produkter på markedet. Vi har blandt meget andet et bredt udvalg af fiskehjul, og uanset hvilken type lystfiskeri du praktiserer, kan du finde det perfekte fiskehjul til dit formål. I denne kategori finder du solide mærker som Vison, Shimano, Okuma, der uden tvivl vil give dig endnu flere fantastiske oplevelser med lystfiskeriet. Her hos Lystfiskeren finder du fiskehjul i tre forskellige kategorier: Spinnehjul, multihjul og fluehjul.

 

Spinnehjul

Holder du af spinnefiskeri, og ønsker du at optimere dit grej, så kan du med fordel vælge et nyt spinnehjul her hos Lystfiskeren.dk. Vi har det helt rigtige spinnehjul til dig, uanset om du fisker ved søen, åen eller havet. Spinnefiskeri er særdeles populært, fordi det er en forholdsvis nem form for fiskeri, men det kræver samtidig et fiskehjul i god kvalitet. Hos Lystfiskeren.dk finder du spinnehjul i forskellige størrelser og med kuglelejere, der får hjulet til at køre glat, og som sikrer en perfekt balance.

 

Multihjul

Er du ikke til én bestemt form for fiskeri, så kan du vælge et multihjul. Man skelner mellem store og små multihjul. Det store er yderst anvendeligt til store belastninger, så får du en ordentlig krabat på krogen, skal dit store multihjul nok hjælpe dig med at hive den i land. Et lille multihjul egner sig bedre til hurtig indspinning.

 

Fluehjul

Sværger du til fluefiskeri, kan kan du også finde et lækkert fluehjul her på Lystfiskeren.dk.

 

Køb dit nye fiskehjul her

Mangler du det helt rigtige fiskehjul til dit foretrukne fiskeri, så kan du helt sikkert finde det her hos Lystfiskeren.dk. Vælg mellem flere varianter og nogle af markedet bedst mærker, og kom så af sted ud til vandet.

 

Om Fiskehjul

Shop i vores store udvalg af fiskehjul til nogle af markedets allerbedste priser! Hos Lystfiskeren.dk finder du mange forskellige typer af hjul til din fiskestang. Typerne af fiskehjul har vi kategoriseret i spinnehjul, multihjul og fluehjul og de har vidt forskellige fordele, som du kan læse mere om, ved at klikke videre i kategorierne til venstre. Har du spørgsmål til en fiskehjul, er du ligeledes velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvor vi altid har medarbejdere, der kan hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

Top