HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                               

Fletliner

Fletliner hos LYSTFISKEREN.dk

Fletliner har de seneste år vundet stort indpas blandt de danske lystfiskere, og dette er ikke uden grund. Den har, i forhold til sit alternativ, monofillinen, mange fordele under forskellige omstændigheder. En fletline er flettet af mange små fibre, hvilket giver en exceptionel styrke relativt til diameteren. 

På grund af fletlinens høje styrke, kan man bruge meget tynde liner – og det er her, fordelene kommer ind i billedet. Først og fremmest kan man få mere line på hjulet, da fletlinen fylder meget lidt. Dette er bestemt en fordel under pirkefiskeri, hvor en tyndere line skærer bedre gennem strømmen, hvilket gør det muligt at fiske med lette pirke. 

Dernæst giver den tynde line meget mindre friktion i stangøjerne under kast, og det er derfor muligt at forlænge sine kast betydeligt med fletlinen. Derudover er fletlinen ikke elastisk, og du kan derfor tydeligt mærke en fisk der hugger helt ude i det nu forlængede kast. Andre fordele ved fletliner er blandt andet, at de ikke suger vand under længerevarende fiskeri, og at de ikke har samme ”hukommelse” som monofilliner (fletlinen tager ikke form efter spolen). 

Til kystfiskeri efter havørreder bør man anvende fletliner i tykkelsen 0,12-0,18 mm, mens man til kastefiskeri efter gedder bør bruge fletliner på 0,20-0,30 mm. Til laksefiskeri i åen kan man ligeledes anvende tykkere fletliner over 0,20 mm, da der hverken skal kastes langt eller bruges meget line. 

Hos LYSTFISKEREN.dk har vi fletliner til alt slags fiskeri i Danmark fra anerkendte Sufix. 

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Fletliner til Lystfiskeri | Køb det online hos Lystfiskeren.dk
Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode