HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

Flueline sæt

Flueline sæt til fluefiskeri hos LYSTFISKEREN.dk

Et flueline sæt eller skydehovedssystem kan bestemt gøre forskellen, når man er på fisketur med 2-håndsstangen. Som fluefisker i åen er det meget vigtigt at tilpasse valget af line til de gængse forhold, da man skal placere fluen foran fisken – og ikke i bunden eller for langt over hovedet på den. Da et flueline sæt vil indeholde liner i forskellige densiteter, gør det, at du med et flueline sæt vil kunne fiske effektivt på tværs af de fleste forhold. 

Et flueline sæt (også kaldet skydehovedssystem) indeholder først og fremmest et eller to skydehoveder, hvor det ene typisk er flydende og det andet intermediate eller synkende. Dertil følger forskelle spidser eller ”tips”, som hver har en forskellige synkehastighed. Når du har hele fluelinesættet, kan du dække det meste af vandsøjlen, da de medfølgende spidser/tips har synkehastigheder fra flydende til meget synkende (sink 6-7).

Vandstand, vandets hastighed, dybde og tid på året er bare nogle af de faktorer, man bør overveje, når man vælger sin linekombination. Derfor er et flueline sæt vigtigt, da man let kan udskifte sin spids, så man tilpasser den til præcis de forhold, man fisker under. Derudover kan man med et flueline sæt let skifte spids, hvis man fisker en dybere del af åen efterfulgt af en mere lavvandet del.  

Hos LYSTFISKEREN.dk har vi et stort udvalg af flueline sæt, som består af det anerkendte Scientific Anglers – et amerikansk mærke, der er kendt for flueliner i meget høj kvalitet. 

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode