HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

Skydehoveder

Skydehoveder til fluefiskeri hos LYSTFISKEREN.dk

Skydehoveder er, som navnet antyder, designet til at kunne ”skyde” fluelinen afsted. Dette gør, at skydehoveder er perfekte til det danske kystfiskeri, hvor det kan hjælpe med at afdække mere vand gennem længere kast eller til at nå fisken helt ude i kastet. Skydehoveder er også velegnede til åfiskeri, og til fiskeri med 2-håndsstænger er det kun det, som anvendes. Skydehovedet er et glimrende værktøj til fluefiskeren og kan give mange fordele i forhold til den klassiske WF line. 

Et skydehoved er teknisk set en kort og tyk flueline, og den skal kombineres med en skydeline for at kunne fungere. Før skydehovedet kommer skydelinen, som er en tynd og friktionsløs flueline. Når skydehovedet er ude af fluestangens øjer, kan man sende kastet afsted, og her sørger den tynde skydeline for, at det tungere skydehoved flyver afsted uden at blive bremset. Efter skydehovedet kommer flueforfanget (leader og tippet) og til slut fluen for enden af forfanget. 

Der er forskel på skydehoveder til 1- og 2-håndsstænger. Da 2-håndstænger er længere og stivere, vejer skydehovederne ligeledes mere, og da de benyttes i åen, er de ofte kortere. Det er derfor vigtigt at skelne mellem skydehoveder til 1 og 2 håndsstænger, når du vælger mellem vores skydehoveder.  

Hos LYSTFISKEREN.dk har vi et stort udvalg af skydehoveder i topkvalitet fra anerkendte mærker som Scientific Anglers, Vision Flyfishing og Guideline. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 27

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 27

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode