HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

Skydeliner

Skydeliner til fluefiskeri hos LYSTFISKEREN.dk

Skydeliner har til formål, som navnet antyder, at ”skyde” linen ud gennem fluestangens øjer. De er tynde og glatte for at mindske friktion med øjerne, så man opnår de længst mulige kast. Der findes både coatede skydeliner og monofil-skydeliner, der hver har sine fordele og ulemper. 

Skydelinen skal kombineres med et skydehoved, der fungerer som vægten, man kaster med. Dette skydehoved er typisk 7-12 meter langt, hvor skydelinen omtrent er 30 meter lang.

De coatede skydeliner er lidt tykkere end monofil-skydeliner, da de svarer til det bagerste af en normal flueline. Det gode ved de coatede skydeliner er, at kastet bliver mere kontrolleret og fluelinen strækker sig lettere ud. Den egner sig perfekt til åfiskeri, hvor kastelængden ikke spiller en afgørende rolle. 

Monofil-skydelinen glider lettere ud af øjerne og har potentiale til ekstremt lange kast. Dog kan de være sværere at styre, og ulempen er, at linen får for meget fart på og ikke folder sig ud. På grund af kastelængden egner denne skydeline sig perfekt til kystfiskeri.  

Kvalitet har bestemt noget at sige hvad angår skydeliner, da de både skal være tynde og stærke på samme tid, mens de bibeholder de nødvendige egenskaber som flueliner. Derfor har vi valgt skydeliner fra kvalitetsmærker som Scientific Anglers og Vision Flyfishing.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2
Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode