HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

WF Flueliner

WF flueliner til fluefiskeri hos LYSTFISKEREN.dk

Der findes et væld af flueliner og forskellige kombinationer af flueliner. Den mest anvendte, både blandt nybegyndere og erfarne fluefiskere, er WF fluelinen (weight forward). Den fås i et utal af modeller med forskellige anvendelsesformål, og WF flueliner bruges til det helt lette fluefiskeri med tørflue til de store tropiske hurtigsvømmere. 

Hos LYSTFISKEREN.dk har vi et stort udvalg af WF flueliner, der dækker alle typer af fluefiskeri herhjemme i Danmark. Vi har kvalitetsliner fra både Scientific Anglers og Vision Flyfishing. 

Som navnet antyder, ligger vægten i den forreste del af WF fluelinen – også kaldt klumpen. Den bagerste del, som kaldes skydelinen, er tyndere og glider let ud gennem øjerne, når klumpen er i luften. Dette gør, at WF fluelinen er relativ let at kaste med. Derudover er det en helline, hvilket vil sige, at der ikke er nogle samlinger, og derfor vil WF fluelinen glide ubesværet ud gennem stangøjerne.  

WF flueliner egner sig til mange former for fiskeri i Danmark. Til det lette tørfluefiskeri bør man anvende en flydende WF line. Til kystfiskeriet bør man anvende en flydende eller intermediate WF line. Til åfiskeriet bør man benytte enten anvende en flydende WF line (typisk til natfiskeri), eller en line med flydende krop og en synkende spids (dagsfiskeri). Til fluefiskeriet efter gedder, som ofte foregår over lavt vand, bør man vælge en flydende WF line med en tung klump. 

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode