HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

Forfangs Liner

Forfangs liner til lystfiskeri hos LYSTFISKEREN.dk

Forfangsliner er et vigtigt element af dit linesetup. Først og fremmest kan de virke som et mere eller mindre usynligt bindeled mellem hovedline og endegrej – specielt hvis du fisker med fletline. En fletline slides lettere og kommer hurtigt til at knække, hvis der er slidtage direkte på denne. Derfor er det også en god idé at anvende forfangsline for enden af fletlinen – uanset om du fisker efter arter, der ikke har nævneværdige tænder. 

Hvis du fisker med nylonline som hovedline kan det være en fordel at bruge flourocarbon som forfangsline, da den syner mindre under vand og er mere modstandsdygtig over for slid.  

Det er vigtigt at tilpasse tykkelsen af forfangslinen til den fisk, man fisker efter. 

Geddefiskere kan bruge tyk forfangsline, gerne af fluorocarbon, og her skal man op i minimum 0,75 mm i tykkelse, før det kan beskytte ordentligt mod geddens tænder. Alternativt bør man overveje wire eller titanium wire som geddeforfang, som du kan finder under vores predator tilbehør

Havørredfiskere på kysten kan benytte forfangsliner i tykkelser fra 0,24 mm til 0,35 mm – alt efter forholdene. I stille vejr bør man gå ned i tykkelse og til fiskeri i store bølger med tungt endegrej, bør man gå op. 

Lakse- og havørredfiskere i åen bør benytte relativ tyk forfangsline, da det handler om store fisk på lidt plads – ofte med siv og grene omkring sig. Her kan 0,40-0,50 mm være passende – alt efter forholdene.

Til det fine tørflue- og nymfefiskeri med fluestangen efter bækørreder bør man gå langt ned i forfangslinens diameter – gerne 0,14-0,18 mm.  

Vi har hos LYSTFISKEREN.dk forfangsliner til alt slags fiskeri herhjemme i Danmark fra blandt andet Vision Flyfishing og den anerkendte lineproducent Sufix.  

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Forfangs Liner til Lystfiskeri | Køb det online hos Lystfiskeren.dk
Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode