Put & Take Fluer

Put & Take fiskeri med flue kan være en virkelig effektiv fiskeform. Med et fluesæt kan du præsentere dine Put & Take fluer lige foran fisken uden at den bliver skræmt. En super effektiv fiskemetode på de svære varme dage. Du har også mulighed for at fiske fluen efter et bombarda flåd hvilket fungere super med din almindelige spinnestang. Find dine fluer ved Lystfiskeren.dk og få fyldt flueboksen.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 42

Faldende orden
Side
pr. side

Fluefiskeri i Put & Take søer er et super sted at starte sit fiskeri med flue, især for dem der ikke har adgang til naturlige vandløb eller søer. Det sjove ved fluefiskeri i Put & Take er, at du har mulighed for at fange forskellige ørred-arter som ikke er tilgængelig andre steder i Danmark. Om du fisker flue efter et flåd eller på fluestangen er der et utal af gode oplevelser i vente.

Vi har et stor udvalg af forskellige fluer som kan være afgørende for succes. Her kan det variere i størrelse og farve hvilket kan have en ret stor betydning på visse dagen. I nogle søer må fluerne godt imitere fødeemner og andre steder skal de provokere fisken til hugget.

I de varme måneder forgår fiskeriet ofte med små fluer fisket høj i vandet. Farven kan variere og de mørke fluer kan være gode i det mørke vejr og lyse fluer i lyst vejr. I de køligere måneder går fiskene ofte dybt og her kan man med fordel fiske dem der og gerne langsomt. Men der er aldrig noget der er rigtig eller forkert så prøv altid med forskellige fisketeknikker ved dit lokale fiskevand.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.