Flydering & Tilbehør

En flydering er et genialt redskab og kan gøre det muligt at fiske steder, hvor det ikke er muligt uden. I bund og grund består en flydering af to oppustede pontoner med et sæde imellem. Fiskeren i flyderingen, som er iført waders, sidder på sædet og kan bevæge sig rundt med svømmefødder. På flyderingen er der monteret lommer, hvori man kan opbevare sit fiskegrej og mad/drikke, og til fluefiskeren er der et form foran, som kan holde på fluelinen. 

Med en flydering er man meget mobil – når den er tømt for luft, fylder den ikke meget bag i bilen, og den pustes hurtigt op med en pumpe. Det kræver derfor ikke meget at tage på tur med flyderingen – i modsætning til pontonbåde eller reelle både. 

Se vores udvalg af flyderinge og tilbehør herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 32

Faldende orden
Side
pr. side

Flyderinge & tilbehør

Det helt store plus ved flyderingen er, at man kan komme ud og fiske steder, hvor man ikke kan sætte en båd i vandet. Det kan eksempelvis være effektivt med en flydering på kyststrækninger, hvor revet ligger langt ude. For kystfluefiskere kan flyderingen øge fiskeområdet, og det er her muligt at fluefiske de store kystpladser, hvor der normalt kun fiskes med spin. Man kan ligeledes fiske i skovsøer, hvor det hverken er muligt at sætte båd i vandet eller at vade langs kasten. På den måde kan fiske i søer, der sjældent bliver fisket i af andre, og her kan fiskeriet være overraskende godt. 

Vi ved at der kan være flere spørgsmål om flyderinge, og at det kan være sværet at navigerer rundt i forskellen på de enkelte modeller. Derfor er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 97312710 - lokal 1, [email protected] eller besøge vores butikker i Hvide Sande, Esbjerg eller Holstebro. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.