Grejbokse

Hos Lystfiskeren.dk lagerfører vi et stort udvalg af grejbokse og grejtasker fra det velkendte mærke Savage Gear. Vi har et rigtig stort udvalg af grejbokse og grejtasker, som er velegnede at bruge til opbevaring af dit fiskegrej når du er på tur.

Hold styr på dit endegrej og tilbehør med en af vores grejbokse. Organisering af dit fiskegrej med grejbokse kan spare dig tid ved vandet, og du undgår frustrationer som at glemme grej, sammenrodede kroge og generelt at mangle overblik.

En grejbokse eller grejæske vil ligeledes forlænge levetiden på dit endegrej, da det undgår stød og tryk eller at blive trådt på, hvis det ligger og roder i båden. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 91

Faldende orden
Side
pr. side

Grejbokse

Vi har grejbokse i forskellige varianter, og du skal finde den grejboks, der passer til dit fiskeri og fiskegrej. Hvis du fisker på kysten med blink og gennemløbere, bør du vælge en eller to små grejbokse, der fylder lidt, og som du kan have i brystlommen. Fisker du med store jerkbaits og woblere fra båd, bør du overveje de helt store grejbokse – eller en endegrejsspand, du kan hænge på rælingen. Hvis du er fluefisker, skal du have en helt anden type af grejboks – her skal du over i vores sektion for fluebokse.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.