Solbriller

Solbriller er et af de vigtigste elementer i udstyrspakken for enhver lystfisker, uanset hvor meget man fisker. Hvis man skal fiske en hel dag i solskin, er en kasket ikke nok. Vandet reflekterer solen, så der kommer lys nedefra også, og her er solbriller den eneste løsning. Udover blot at være behagelige at have på i solskin, beskytter solbriller også øjnene mod UV-lys. Solbriller kan også beskytte fluefiskernes øjne mod vildfarne fluer. Derfor er solbriller også en god investering på den lange bane. 

Vores solbriller hos Lystfiskeren kommer fra amerikanske Smith Optics, som er blandt de bedste i verden hvad angår polarisede solbriller. Dertil har vi topkvalitets solbriller til lystsiskeri fra Vision FlyFishing, Greys og Guideline.

Se vores store udvalg af solbriller herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 44

Faldende orden
Side
pr. side

Solbriller til lystfiskeri

Shop i vores udvalg af solbriller fra nogle af markedets bedste producenter!

Hos LYSTFISKEREN.dk finder du et stort udvalg af solbriller i absolut topkvalitet og i mange forskellige design. Alle solbriller i sortimentet har polariserede linser som gør dem perfekte til lystfiskeri, da de fjerner overfladeskinnet i vandoverfladen.

Har du spørgsmål til vores solbriller, er du ligeledes velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvor vi altid har medarbejdere, der kan hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.