FISKEHJUL

Hos Lystfiskeren har vi en bred vifte af flere typer af fiskehjul. Her kan du finde spinnehjul (fastspolehjul), multihjul og fluehjul, og vi har prisklasser og kvalitetsniveauer, der passer til alt fra den seriøse lystfisker til begynderen. For at sikre et høj kvalitetsniveau har vi inden for spinnehjul og multihjul udvalgt mærkerne Shimano, Daiwa, Abu, Penn og Okuma, og vores fluehjul kommer fra de skandinaviske Guideline og Vision. 

Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med fiskehjulet. Et fiskehjul i høj kvalitet vil holde i længere tid, og det vil øge chancerne for at få en eventuel drømmefisk på land.

Med dette store udvalg af fiskehjul i god kvalitet kan du finde fiskehjulet, der passer til dig, uanset om du fisker flere gange om ugen eller et par gange om året, og vi har fiskehjul til dig der fisker i åen, søen, put and take, på kysten eller havet. 

Se alle fiskehjul herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 105

Faldende orden
Side
pr. side

Stort udvalg af fiskehjul i høj kvalitet

Et fiskehjul i høj kvalitet har højere slidstyrke og vil holde længere – specielt under kystfiskeri og havfiskeri, hvor saltvand og resulterende korrosion hurtig vil tage livet af et fiskehjul i dårlig kvalitet efter få ture (her vigtigt at pointere at selv avancerede fiskehjul i høj kvalitet skal vaskes regelmæssigt efter brug i saltvand).

Derudover vil et fiskehjul i høj kvalitet have en bremse i tilsvarende kvalitet. En jævn bremse vil sænke risikoen for at miste fisk og kan derved være med til at gøre, at du får en eventuel drømmefisk på land. 

Om Fiskehjul

Shop i vores store udvalg af fiskehjul til nogle af markedets allerbedste priser! Hos Lystfiskeren.dk finder du mange forskellige typer af hjul til din fiskestang. Typerne af fiskehjul har vi kategoriseret i spinnehjulmultihjul og fluehjul og de har vidt forskellige fordele, som du kan læse mere om, ved at klikke videre i kategorierne til venstre. Har du spørgsmål til en fiskehjul, er du ligeledes velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvor vi altid har medarbejdere, der kan hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

Fiskehjul

Når det kommer til lystfiskeri, må man aldrig gå ned på udstyret. Hos Lystfiskeren.dk brænder vi for at give dig de optimale forudsætninger for at få noget på krogen, og vi er stolte over at forhandle nogle af de bedste produkter på markedet. Vi har blandt meget andet et bredt udvalg af fiskehjul, og uanset hvilken type lystfiskeri du praktiserer, kan du finde det perfekte fiskehjul til dit formål. I denne kategori finder du solide mærker som Vison, Shimano, Okuma, der uden tvivl vil give dig endnu flere fantastiske oplevelser med lystfiskeriet. Her hos Lystfiskeren finder du fiskehjul i tre forskellige kategorier: Spinnehjul, multihjul og fluehjul.

Spinnehjul

Holder du af spinnefiskeri, og ønsker du at optimere dit grej, så kan du med fordel vælge et nyt spinnehjul her hos Lystfiskeren.dk. Vi har det helt rigtige spinnehjul til dig, uanset om du fisker ved søen, åen eller havet. Spinnefiskeri er særdeles populært, fordi det er en forholdsvis nem form for fiskeri, men det kræver samtidig et fiskehjul i god kvalitet. Hos Lystfiskeren.dk finder du spinnehjul i forskellige størrelser og med kuglelejere, der får hjulet til at køre glat, og som sikrer en perfekt balance.

Multihjul

Er du ikke til én bestemt form for fiskeri, så kan du vælge et multihjul. Man skelner mellem store og små multihjul. Det store er yderst anvendeligt til store belastninger, så får du en ordentlig krabat på krogen, skal dit store multihjul nok hjælpe dig med at hive den i land. Et lille multihjul egner sig bedre til hurtig indspinning. 

Fluehjul

Sværger du til fluefiskeri, kan kan du også finde et lækkert fluehjul her på Lystfiskeren.dk. Mangler du det helt rigtige fiskehjul til dit foretrukne fiskeri, så kan du helt sikkert finde det her hos Lystfiskeren.dk. Vælg mellem flere varianter og nogle af markedet bedst mærker, og kom så af sted ud til vandet.

Vi har hjultypen, der passer til dit fiskeri

Valget af typen af fiskehjulet afhænger af det fiskeri, der dyrkes, og det korrekte valg vil effektivisere fiskeriet og gøre fisketuren mere behagelig.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.