To-hånds fluestænger

Denne type fluestænger, tohåndsstængerne, benyttes kun herhjemme i strømvand og er det foretrukne til lakseåerne og de store havørredåer. Den mest populære størrelse er 12,6-13 fod og i lineklasserne 8 eller 9. Denne størrelse er perfekt til laske- og ørredfiskeri i eksempelvis Norge og Sverige, hvor det ofte er meget strøm og liv i vandet. Det er dog også et oplagt valg til de større danske åer som Skjern Å, Storeåen eller Gudenåren. 

I forhold til en enhåndsstang kan en tohåndsfluestang virke og se stor ud, men netop størrelsen og de to håndtag gør den perfekt til strømvand, store sving eller områder med siv, hvor det kan være svært at kaste over med en mindre fluestang. De større tohåndsfluestænger kan være svære for en nybegynder at gå til, men når man først kan teknikken med de to håndtag, er det en fantastisk sjov fiskestang at fiske med. 

Se vores udvalg af tohåndsfluestænger fra WaterWorks-Lamson, Guideline og Vision Flyfishing herunuder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Denne type fluestænger, tohåndsstængerne, benyttes kun herhjemme i strømvand og er det foretrukne til lakseåerne og de store havørredåer. Den mest populære størrelse er 12,6-13 fod og i lineklasserne 8 eller 9. 

Se vores store udvalg af to-hånds fluestænger fra WaterWorks-Lamson, Guideline og Vision Flyfishing herunuder.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.