Stangsæt

Hos LYSTFISKEREN.dk har vi stangsæt, hvor du køber en fiskestang og et matchende fiskehjul sammen. 

Det kan til tider være svært at finde ud af, hvilken fiskestang, fiskehjul og line, der passer sammen. Vi har samlet flere forskellige kombinationer, som sikrer, at du får en fiskestang og et fiskehjul, der passer sammen i forhold til størrelse og kvalitet. Dette er en god idé, hvis du er nybegynder inden for fiskeri, og du ikke er helt sikker på, hvad der passer bedst sammen.

Når det handler om fluefiskeri, er det afgørende, at fluestangen og fluelinen passer sammen – ellers bliver det besværligt at kaste og man opnår ikke det fulde kastepotentiale. Vi har kvalitetssæt fra skandinaviske Guideline og Vision, som selv har sammensat et stangsæt. Her kan du være sikker på, at både fluestangen, fluehjulet og fluelinen passer perfekt sammen. 

Vælg mellem vores brede udvalg af stangsæt – både spinnesæt og fluesæt. Så er du helt klar til at tage direkte på fisketur. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 73

Faldende orden
Side
pr. side

Om Stangsæt

Hos Lystfiskeren.dk lagerfører vi et stort udvalg af stangsæt i 7 -  10 fods længde medfølgende spinnehjul og såvel fiskestangen som spinnehjulet er fra det velkendte mærke Shimano.

Er du på udkig efter et Shimano Aliviosæt der er et glimrende opstartssæt til nybegynderen, som naturligvis ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Stang og hjul passer sammen i vægt og endda også i farverne.

Eller er det nærmere Shimano Catana sættet, som er en klassiker blandt mange lystfiskere du har fået lyst til at investere i. Den er kendetegnet ved, at have en tynd og kraftfuld klinge, som kaster langt og præcist. Udført i kvalitets korkhåndtag, let og stærk hjulholder og forede løberinge, som egner sig til flettede liner. Vi har også rigtig godt fiskegrej fra Daiwa. En god fiskeoplevelse kunne være med brug af Daiwa Sweepfire combo, som er et kvalitets fiskesæt, lavet med de komponenter, der giver følelsen af kvalitet.

Brug denne model til allroundfiskeri efter gedde, ørreder i Put & Take eller til å fiskeri efter havørreder. Denne stang kan meget af det som en moderne lystfisker efterspørger. Uanset hvilket stangsæt du køber, så er vi helt sikre på at der venter dig utallige gode fiskeoplevelser.

Lad dig inspirere hos Lystfiskeren.dk eller ved besøg i vores forretning. Hos Lystfiskeren.dk finder du stangsæt fra Shimano og Daiwa.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.