KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18 FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KR. 20,- 

Stangsæt

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Hos Lystfiskeren.dk lagerfører vi et stort udvalg af stangsæt i 7 -  10 fods længde medfølgende spinnehjul og såvel fiskestangen som spinnehjulet er fra det velkendte mærke Shimano.

Er du på udkig efter et Shimano Aliviosæt der er et glimrende opstartssæt til nybegynderen, som naturligvis ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Stang og hjul passer sammen i vægt og endda også i farverne.

Eller er det nærmere Shimano Catana sættet, som er en klassiker blandt mange lystfiskere du har fået lyst til at investere i. Den er kendetegnet ved, at have en tynd og kraftfuld klinge, som kaster langt og præcist. Udført i kvalitets korkhåndtag, let og stærk hjulholder og forede løberinge, som egner sig til flettede liner. Vi har også rigtig godt fiskegrej fra Daiwa. En god fiskeoplevelse kunne være med brug af Daiwa Sweepfire combo, som er et kvalitets fiskesæt, lavet med de komponenter, der giver følelsen af kvalitet.

Brug denne model til allroundfiskeri efter gedde, ørreder i Put & Take eller til å fiskeri efter havørreder. Denne stang kan meget af det som en moderne lystfisker efterspørger. Uanset hvilket stangsæt du køber, så er vi helt sikre på at der venter dig utallige gode fiskeoplevelser.

Lad dig inspirere hos Lystfiskeren.dk eller ved besøg i vores forretning. Hos Lystfiskeren.dk finder du stangsæt fra Shimano og Daiwa.

 

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér