Fluesæt

Med et fluesæt følger en fluestang, et fluehjul og en flueline samt et stangrør hvori både stangen og hjulet kan være. En af fordelene ved at købe et af disse sæt er, at alle komponenterne passer perfekt sammen, og det er derfor den perfekte investering eller gave til den, der gerne vil springe ud i fluefiskeriets verden. Nogle af fluesættene er endda specifik sammensat til bestemte typer af fluefiskeri, eksempelvis geddefiskeri eller laksefiskeri, og her vil både stang og line være tilpasset til netop dette fiskeri. 

Vi har samlede fluesæt, der indeholder alt hvad fluefiskeren skal bruge for at komme i gang med at fiske – bortset fra fluer og forfang. I vores sortiment, der består af modeller i høj kvalitet fra anerkendte Vision Fly Fishing og Guideline, er der et fiskesæt til både den nysgerrige nybegynder og den mere erfarne fluefisker. 

Se vores udvalg af fluesæt herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 25

Faldende orden
Side
pr. side

Fluesæt hos LYSTFISKEREN.dk

Hos LYSTFISKEREN.dk har vi et stort sortiment af fluesæt fra forskellige brand, kvaliteter, længder og typer. Vores sortiment indeholder fluesæt fra både Guideline og Vision, hvor der medfølger både fluestang, fluehjul, line og taske. Dermed får du et komplet fluesæt, hvor du med 100% sikkerhed ved at fluestang, fluehjul og flueline passer perfekt sammen. Et fluesæt gør dig derfor helt klar til en tur ved søen, åen eller kysten. 

God gave til nybegynderen

Et fluesæt er den perfekte gave til nybegynderen. Her er som sagt alt det man skal bruge, bortset fra forfang og fluer, og man er som køber sikker på ikke at få et forkert sammensat sæt. Det eneste man skal overveje er, hvilket fiskeri sættet skal bruges til:

Klasse 3-5 er det rigtige værktøj til tørflue- og nymfefiskeri i små åer efter bækørreder.

Klasse 6-7 er det typiske til det danske kystfiskeri efter havørreder.

Klasse 7-9 vil være passende til søfiskeri efter gedder (og eventuelt aborrer).

Tohåndsstænger er nøglen til fluefiskeri i de større danske åer efter laks og havørreder.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.