Pro Staff Stangsæt

Pro Staff hos LYSTFISKEREN.dk er stangsæt og fiskegrej udpeget af vores egne medarbejdere, kollegaer og eksperter, så du får mulighed for at fiske med det samme fede fiskegrej. Det er dog ikke eneste fordel, for de fleste sæt er nedsat i pris eller leveres med gratis ekstra grej som f.eks. line eller skydehovede.

Se vores udvalg af Pro Staff stangsæt herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Pro Staff stangsæt hos LYSTFISKEREN.dk - fiskegrejet vi selv bruger!

Hvem er er Pro Staff hos LYSTFISKEREN.dk?

Vores team af “Pro Staff medarbejdere” har alle forskellige præferencer indenfor både fiskeri, grej og anvendelse. De kommer fra forskellige butikker, hvilket betyder at de fisker i meget forskellige dele af landet, har forskellige erfaringer og møder forskellige kunder i butikkerne. Derfor sammensætter de også meget forskellige stangsæt, som er tilpasset netop det fiskeri og de præferencer de her. 

Læs mere om hvem de forskellige Pro Staff medlemmer, og deres præferencer herunder.

Martin - Lystfiskeren Hvide Sande

Min navn er Martin, og jeg arbejder hos Lystfiskeren i Hvide Sande. Her er jeg udlært, og har været her siden. Jeg elsker selv at fiske, men synes også at det er ligeså fedt at hjælpe andre til succes ved fiskevandet.

Jeg kan lide stort set alle former for fiskeri med spin. Men det er predatorfiskeriet efter gedder og aborrer som er min største passion. Der findes ikke en bedre følelse end at hive en gedde op fra dybet, som er stor nok til at kunne spise naboens kat. Eller en stor aborre som i min bog, er en af flotteste fisk vi har i Danmark. Har du først fanget en gedde over 100cm, eller en aborre over 40cm, så ved du hvad jeg mener. Hvis ikke, så har du noget at glæde dig til!

Det kan være en jungle at starte op med lystfiskeri som nybegynder, da der er meget grej at vælge imellem. For mig er det vigtigt at grejet er let, og samtidigt stærkt. Personligt holder jeg mig til brands som jeg har lidt kærlighed for, i stedet for at fiske med alt muligt forskelligt.

Når at du går ud for at købe dit fiskegrej, så lyt til sælgeren. De står der for at hjælpe dig, og gør det af passion, og ikke bare fordi det er deres arbejde. Det vigtigste råd fra mig er, brug hellere lidt ekstra på grejet så du får det bedste fra start.

 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.