HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

Pro Staff Stangsæt

Pro Staff fiskegrej på LYSTFISKEREN.dk

LYSTFISKEREN.dk Pro Staff indeholder komplette sæt med fiskestænger, fiskehjul & fiskegrej som vores kollegaer i butikkerne og fiskeeksperter selv bruger, når de er ved vandet. Det betyder at alle sæt er sammensat af netop det fiskegrej, som de syntes er bedste og som de har haft de bedste erfaringer med. Dertil er der under hvert stangsæt en kyndig beskrivelse af hvor sættet er særlig godt, og hvorfor en af vores Pro Staff netop har valgt disse dele.

Kategorien indeholder sæt til flere forskellige typer fiskeri, hvilket vil sige at der både er sæt til det forsigtige lakse- og ørredfiskeri med fluestang, mere kraftige stangsæt til predatorfiskeri efter gedde samt klassiske spinnesæt til både Put & Take og åen.   

Dermed er vores LYSTFISKEREN.dk Pro Staff stangsæt herunder din mulighed og garanti for at få et komplet stangsæt, som både er sammensat, testet og udvalgt af vores egne Pro Staff fiskeeksperter.

Se alle Pro Staff stangsæt herunder.

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Pro Staff stangsæt hos LYSTFISKEREN.dk - fiskegrejet vi selv bruger!

Pro Staff hos LYSTFISKEREN.dk er stangsæt og fiskegrej udpeget af vores egne medarbejdere, kollegaer og eksperter, så du får mulighed for at fiske med det samme fede fiskegrej. Det er dog ikke eneste fordel, for de fleste sæt er nedsat i pris eller leveres med gratis ekstra grej som f.eks. line eller skydehovede.

Hvem er er Pro Staff hos LYSTFISKEREN.dk?

Vores team af “Pro Staff medarbejdere” har alle forskellige præferencer indenfor både fiskeri, grej og anvendelse. De kommer fra forskellige butikker, hvilket betyder at de fisker i meget forskellige dele af landet, har forskellige erfaringer og møder forskellige kunder i butikkerne. Derfor sammensætter de også meget forskellige stangsæt, som er tilpasset netop det fiskeri og de præferencer de her. 

Læs mere om hvem de forskellige Pro Staff medlemmer, og deres præferencer herunder.

Kim - Outdoor X-perten Holstebro

Martin - Lystfiskeren Hvide Sande

Min navn er Martin, og jeg arbejder hos Lystfiskeren i Hvide Sande. Her er jeg udlært, og har været her siden. Jeg elsker selv at fiske, men synes også at det er ligeså fedt at hjælpe andre til succes ved fiskevandet.

Jeg kan lide stort set alle former for fiskeri med spin. Men det er predatorfiskeriet efter gedder og aborrer som er min største passion. Der findes ikke en bedre følelse end at hive en gedde op fra dybet, som er stor nok til at kunne spise naboens kat. Eller en stor aborre som i min bog, er en af flotteste fisk vi har i Danmark. Har du først fanget en gedde over 100cm, eller en aborre over 40cm, så ved du hvad jeg mener. Hvis ikke, så har du noget at glæde dig til!

Det kan være en jungle at starte op med lystfiskeri som nybegynder, da der er meget grej at vælge imellem. For mig er det vigtigt at grejet er let, og samtidigt stærkt. Personligt holder jeg mig til brands som jeg har lidt kærlighed for, i stedet for at fiske med alt muligt forskelligt.

Når at du går ud for at købe dit fiskegrej, så lyt til sælgeren. De står der for at hjælpe dig, og gør det af passion, og ikke bare fordi det er deres arbejde. Det vigtigste råd fra mig er, brug hellere lidt ekstra på grejet så du får det bedste fra start.

Bo - LYSTFISKEREN Hvide Sande

Søren - Outdoor X-perten Esbjerg

Bendix - Outdoor X-perten Esbjerg

Jeg hedder Bendix og arbejder i Outdoor Xperten i Esbjerg. Jeg elsker at fiske, men jeg ved faktisk ikke helt hvorfor… Jeg ved bare, at jeg har gjort det så længe jeg kan huske, og elsker det så meget at jeg aldrig har haft lyst til at stoppe igen. 

Jeg holder især af fluefiskeri efter Laks og Havørred, tørfluefiskeri efter Bækørred og Stalling, samt fluefiskeri efter kystens Havørreder. Dog med en enkelt afstikker efter en Gedder, i ny og næ.

Jeg går meget op i kvalitet, samt især design og det håndværksmæssige aspekt. Mit grej skal være lavet ordentligt, helst af dygtige fagfolk, og det skal være let at bruge, samt smukt at se på.

Køb altid den bedste kvalitet, som ens budget tillader, og sørg for at vedligeholde det så godt som muligt, så holder det bedst!

Brug for hjælp til køb af stangsæt?

Har du ikke fundet nok beskrivelse eller information om de forskellige Pro Staff stangsæt og produkter her på siden, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, for at få yderlig information. Du finder information om vores kundeservice øverst i venstre hjørne, samt adresse og telefonnummer på de forskellige butikker, hvor du naturligvis kan kontakte alle Pro Staff medlemmer. Dertil er du naturligvis også meget velkommen til at besøge vores lystfiskerbutikker i Hvide Sande, Esbjerg og Holstebro. Her står alle Pro Staff medlemmer klar til at hjælpe dig, og komme med endnu flere gode tips, råd og vejledning. 

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode