JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

Surfcaststænger

Surfcaststænger på LYSTFISKEREN.dk

Vælg mellem vores stærke, holdbare surfcaststænger, der kan klare de hårde vilkår, disse stænger bliver udsat for.

Surfcaststænger er blandt de stærkeste, tykkeste og længste fiskestænger, du kan støde på i en fiskebutik. De skal kunne kaste tunge lodder langt ud over bølgerne, så klingen skal være stærkt konstrueret. De typiske surfcaststænger til fiskeriet herhjemme er typisk mellem 12-15 fod og med kastevægte op til 200 gram. Derudover skal de kunne holde til at blive udsat for saltvand, sand og blæsende vejr. 

En surfcaststang opbygget med en stiv bunddel, en mellemstiv midterdel og en blød stangtop. Den nedre stive del skal kunne håndtere de tunge lodder og sende dem langt ud i vandet. Den bløde topdel skal styre loddet i begyndelsen af kastet, og den skal indikere tydeligt, når en fisk tager agnen. 

Vi har surfcaststænger i høj kvalitet fra blandt andet Sportex, og du kan matche det med et af vores mange fiskehjul (størrelse 6000 er et passende all-round surfcastinghjul). 

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér