KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    

Fjällräven Kånken Mini Rygsæk 7 Liter - Børn

Varenummer:23561SS17orchid
Fjällräven Kånken Mini Rygsæk 7 Liter - Børn
Varenummer:23561SS17orchid

 

Pris: 599,00 kr - DU SPARER 33%

Specialpris 400,00 kr

IKKE PÅ LAGER

KØB FOR OVER KR. 500,- OG FÅ GRATIS GLS LEVERING

Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Kånken Mini Rygsæk 7 Liter til børn eller småture. Kånken blev skabt i 1978 som en hjælp til at forebygge rygproblemer hos svenske skoleelever, og siden da er den blevet et af Fjällrävens mest populære produkter. 
Mini-udgaven er velegnet både til små børn og til voksne, som har brug for en lille rygsæk. Den er perfekt til ekstra tøj til børnehaven, en madpakke til en udflugt eller som en praktisk hverdagstaske til bøger, vandflaske, et stykke frugt m.m. 
Skulderremmene er lange og kan justeres, så de passer til både små og store rygge. De kan fastgøres med et spænde, så enderne ikke er i vejen, når remmene er strammet helt. 
Materialet er det slidstærke og lette Vinylon F, som er smuds- og vandafvisende. Hovedrummet har en stor åbning med lynlås, som gør rygsækken nem at pakke og tømme. Rygsækken har to flade sidelommer og en lynlåslomme på forsiden. Det medfølgende siddeunderlag i PE-skum opbevares i en indvendig ryglomme, som forhindrer indholdet i rygsækkens hovedrum i at genere dig. Den har hanke foroven og smalle, justerbare skulderremme. Logoet på forsiden er lavet af refleksmateriale. Rygsækken er også forsynet med en adressemærkat indvendigt i hovedrummet.

To sidelommer.
En lomme med lynlås på forsiden.
Håndtag foroven.
Smalle smidige skulderremme.
Siddeunderlag i ryglommen.
Refleks i logoet.
Dybde: 13 cm.
Højde: 29 cm.
Bredde: 20 cm.
Volume: Ca. 7 L.
Vægt: 220 g.

Yderligere information

Specifications

Kiruna = Alsidig Outdoor

Omgivet af høje fjelde, dybe skove, vilde floder og ikke mindre end 6200 søer ligger byen Kiruna som har lagt navn til serien. Produkterne i Kiruna Serien repræsenterer en rendyrket, simpel linie fremstillet med slidstærk hverdagsbrug for øje. I serien finder du ikoniske produkter som Kånken i flere udgaver. 

Fokuspunkterne i Kiruna Serien er:

Alsidighed i brug

G-1000 funktionalitet

Rene linier og snit