KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Fjällräven Keb Bukser Regular - Herre

Varenummer:82830LFBlack/black
Fjällräven Keb Bukser Regular - Herre
Varenummer:82830LFBlack/black

JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 7. JANUAR 2018

1.699,00 kr
Størrelsesguide

* Påkrævede felter

1.699,00 kr

KØB FOR OVER KR. 500,- OG FÅ GRATIS GLS LEVERING

Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Keb Bukser Regular - Herre er teknisk avancerede herrebukser med optimeret pasform og nøje gennemarbejdede detaljer. Vandrebukser, tænkt til vandring, hvor bevægelsesfrihed er mindst lige så vigtig som slidstyrke og beskyttelse mod skarpe sten med mere. Derfor er for eksempel bag og knæ formsyede med ekstra stærk søm bagpå. Og derfor har bukserne slidstærkt G-1000 Eco på bagen, benenes forside, over knæene og forneden på benenes inderside, hvor de desuden er forstærket med dobbelt stof for at modstå slitage fra vandrestøvlerne. Den indvendige søm er fjernet og udskiftet med et helt stykke for at mindske slitagen. En ventilationsåbning med lynlås fra knæ til hofte og en langs læggene slipper overskudsvarmen ud. Selv slidsen er forlænget med en ekstra ventilationsmulighed.To benlommer, den ene med lynlås, den anden med lommeklap og indvendig netlomme til småting. Højt placerede håndlommer holder indholdet på plads, selv når du sidder ned. Remjustering med spænde i benafslutningen og krog, som kan fastgøres i vandrestøvlen eller -skoene.

G-1000 forstærkninger på udsatte steder

Formede knæ og bag for bedre komfort

2 forlommer

2 benlommer og 1 mesh lomme indeni.

Justerbar strop forneden og krog til at spænde støvlen fast

Pasform/Talje: Normal/normal

Materiale: Stretch: 98% polyamid, 2% elastane G-1000 eco: 65% genbrugs polyester, 35% økologisk bomuld

Fast benlængde "Regular"

Vare: 82830

Vægt: 625g i str 48

Yderligere information

Specifications

Produkter i Keb familien er udviklet til teknisk trekking med fokus på den frie bevægelighed og optimeret funktionalitet i materialerne.

Proukterne er navngivet efter Mt. Kebnekaise, Sveriges højeste bjerg beliggende i det nordlige Lapland.