Julegaver byttes til og med d. 9. Januar 2023 ×

KVINDER

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 749

Faldende orden
Side
pr. side

Kvinder

 

Hos Lystfiskeren.dk har vi et stort udvalg af fritidstøj og fodtøj til kvinder fra alle de største outdoor brands som Fjällräven, Haglöfs, The North Face, Jack Wolfskin, Norrøna, Yeti, Sorel, Teva og mange flere

 

Her finder du blandt andet vandtætte skaljakker, lækre softshells og varme fleecetrøjer, korte- og langærmedeskjorter og meget mere til kvinder - i mange farver og varianter og udført med stil og funktionalitet.

 

Vi har hos Lystfiskeren.dk et meget stort udvalg i trekking/outdoor bukser fra Fjällräven.

 

Der kommer nyt tøj til lageret hver dag.

 

Hvad enten din næste tur fører dig over Alperne, til Fjernøsten eller blot en rask travetur ved vandet vil du føle dig langt bedre tilpas, når tøjet holder dig tør og varm. Du finder også et pænt udvalg i kjoler og nederdele, så du tilmed kan føle dig smart klædt på under rejsen. 

 

Til vinter vil dine fødder vil elske de varme vinterstøvler fra Sorel og til sommer bør du forkæle dem med et par luftige sommersandaler som ikke bare er smarte at se på – De er også fantastiske at gå i, mange kilometer! Til mere krævende terræn har vi både høje og lave vandrestøvler og meget mere! 

 

De lækre huer i vores sortiment holder hovedet varmt – ikke helt ligegyldigt da du netop mister meget af din kropsvarme fra hovedet.

 

Kvinder fryser tit deres fingre og tæer, så husk de varme sokker og handsker! 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud og nyheder før alle andre!
© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.