Sweaters

Hos Lystfiskeren.dk finder du sweaters til kvinder, som er rigtig behagelige at have på til dagens forskellige gøremål, rejser eller kolde ture i naturen. En god sweater er perfekt til at holde sig varm med, når du er på vandretur og en jakke bliver for varm. Dertil er en sweater perfekt til de kolde vinteraftner, hvor det er nødvendigt med ligt ekstra varme eller skiferien, når dagen på pisten er slut. En sweater er dog ikke bare praktisk, men også utrolig flotte i desinget, hvilket gør dem fantastike til brug i hverdagen.

Sweaters findes i mange friske farver og i uld eller fleece. En varm sweatshirt eller strik under en skaljakke eller som jakke i sig selv. Den klassiske uldtrøje går aldrig af mode og du har en trøje i mange år. Sweatere og hættetrøjer er også super beklædningsdele, hvis du blot skal have en afslappende dag derhjemme. Kig nærmere på sweatere og hættetrøjer i webshoppen, hvor de er nærmere beskrevet.

Hos Lystfiskeren.dk finder du sweaters og hættetrøjer fra Jack Wolfskin, FjällRäven, Haglöfs, Dale Of Norway, Ivanhoe Of Sweden og Montane.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 46

Faldende orden
Side
pr. side
© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.