Spar -25% på alt fra Vision Fly Fishing her!

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                             

Veste

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Veste

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du et rigtig stort udvalg i veste, som er super anvendelige til mange formål og altid holder dig varm på overkroppen.

 

Vesten er det perfekte letvægts supplement til din fritidsgarderobe, uanset om du har behov for et varmt mellemlag midt om vinteren, eller som vindstopper sen efterår eller tidlig forår.

 

Veste til aktive kvinder er ofte farverige og kan fås i forskellige typer f.eks. fleeceveste, dunveste, softshell veste mv.

 

Uanset om du skal på bytur, vandretur, fisketur eller det er sommerens grillfester, så kan du hos Lystfiskeren.dk finde den perfekte vest.

 

Har du brug for at medbringe din vest som supplement på din tur, så er det en fordel at kunne pakke vesten sammen i sin egen sidelomme.

 

Kig nærmere på veste i webshoppen, hvor de er nærmere beskrevet.

 

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du veste fra Yeti, Jack Wolfskin, Haglöfs, 2117 Of Sweden og Fjällräven

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér