Veste

Veste til kvinder er det perfekte letvægts supplement til din fritidsgarderobe, uanset om du har behov for et varmt mellemlag midt om vinteren, eller som vindstopper sen efterår eller tidlig forår. Veste til aktive kvinder er ofte farverige og kan fås i forskellige typer, som eksempelvis fleeceveste, dunveste, fiberveste eller softshell veste. En vest er et af de mest oversete beklædningsgenstande, for den kan opfylde flere vigtige funktioner og undehoder nogle virkelig gode egenskaber. En vest kan have en kraftig dun- eller fiberfyldning, som er perfekt som varmt underlag under en skaljakke. Derudover fåes de i tynde materiale, som blot har til egenskab at tage vinden eller softshellveste med Gore-Tex Windstopper membran.

Mange veste har forskellige egenskaber og funktioner, som kan være fantiske på rejser, hvor jakken er for varm og t-shirt for kold. De fåes i udgaver med mange lommer, hætte og detaljer som normalt ses i tekniske skaljakke. Dermed får man med en vest et fantastisk beskyttede lag, som gør man har en god komfort og mange funktioner

Se vores mange smarte veste til kvinder herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 22

Faldende orden
Side
pr. side

Veste til kvinder

Hos Lystfiskeren.dk finder du et rigtig stort udvalg i veste, som er super anvendelige til mange formål og altid holder dig varm på overkroppen. Vesten er det perfekte letvægts supplement til din fritidsgarderobe, uanset om du har behov for et varmt mellemlag midt om vinteren, eller som vindstopper sen efterår eller tidlig forår.

Veste til aktive kvinder er ofte farverige og kan fås i forskellige typer f.eks. fleeceveste, dunveste, softshell veste mv. Uanset om du skal på bytur, vandretur, fisketur eller det er sommerens grillfester, så kan du hos Lystfiskeren.dk finde den perfekte vest.

Har du brug for at medbringe din vest som supplement på din tur, så er det en fordel at kunne pakke vesten sammen i sin egen sidelomme.

Kig nærmere på veste i webshoppen, hvor de er nærmere beskrevet.

Hos Lystfiskeren.dk finder du veste fra Yeti, Jack Wolfskin, Haglöfs, 2117 Of Sweden og Fjällräven

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.