LEVERING

Levering i Danmark

Hos Lystfiskeren.dk synes vi, at du skal have mulighed for at vælge dit eget foretrukne fragtfirma til levering af dine ordrer. Du har mulighed for at vælge mellem GLS og Post Danmark. 

Bestiller du en Postnord returlabel sammen med din ordre koster den kun fra kr. 15,-. Ønsker du senere at få tilsendt en returlabel koster den kr. 30,-. Køber du den senere sendes den elektronisk til din mail og du skal selv printe den ud. Køb den her

Du kan læse herunder, hvilke muligheder for levering du kan benytte dig af.

Post Nord

Privatpakker til pakkeboks – Hvis du ikke er hjemme, når posten kommer forbi din hjemmeadresse, og du bor i nærheden af en postbutik, kan du få leveret din pakke hertil. Pris: kr. 30,- (incl. returlabel kr. 45,-)

Erhvervspakker – Hvis du har mulighed for at modtage private pakker på din arbejdsplads, kan du få leveret din pakke direkte hertil. Dette kan være en fordel for dig, hvis ikke du lige bor i nærheden af en postbutik. Pris: kr. 30,- (incl. returlabel kr. 45,-)

Privatpakker med omdeling – Hvis du er hjemme i dagtimerne eller har svært ved at komme til din lokale postbutik, kan du få din pakke leveret direkte til din hjemmeadresse. Pris: kr 45,- (incl. returlabel kr. 70,-)

GLS

GLS Pakke Shop – Hvis du har en travl hverdag, og måske ikke lige er hjemme i formiddags- eller eftermiddagstimerne, så er GLS Pakke Shop løsningen for dig. GLS Pakke Shops er typisk kombineret med tankstation eller nærbutikker med udvidede åbningstider, så du har mulighed for at hente din pakke, når du har tid. Med mere end 1.000 GLS Pakke Shops i Danmark, så findes der stort set altid én i nærheden af dig. Pris: kr. 50,-.

GLS Erhverv – Arbejder du i en virksomhed, som regelmæssigt modtager pakker med en GLS transportør, kan du få leveret din ordre direkte til din arbejdsplads. Dette sparer dig for et smut forbi din lokale GLS Pakke Shop. Pris: kr. 70,-.

GLS til privatadresse - Du har også mulighed for at gå din pakke leveret på din hjemmeadresse. Pris: kr. 70,-.

Track & Trace

Uanset hvilken transportør du vælger, vil du automatisk modtage en advisering, når din pakke er på vej. Adviseringen sendes både som e-mail og SMS-besked. For at du kan få den bedste oplevelse, bør du ved ordreafgivelse altid tjekke en ekstra gang, at du har indtastet de korrekte oplysninger.

Du kan søge efter din pakke her:

GLS Track & Trace

Post Danmark Track & Trace

NB: GLS sender først besked til dig, når din pakke ligger klar til afhentning i den valgte Pakkeshop.

Leveringspriser i Danmark

Postnord

Fragtmetode med returlabel  uden returlabel
Levering til pakkeboks kr. 45,- kr. 30,-
Levering til erhvervsadresse kr. 45,-

kr. 30,-

Levering til privatadresse kr. 70,-

kr. 45,-

Efterfølgende køb af Postnord Returlabel kr. 30,- Køb den her

GLS

Fragtmetode Alle ordrer uanset ordrestørrelse
GLS Pakke Shop kr. 50,-
GLS Erhverv kr. 70,-
GLS Privatadresse kr. 70,- 

Modtager Flex

Hvis du er Modtagerflex kunde ved Post Danmark, så har du ene og alene givet tilsagn til Post Danmark, at posten må stille en pakke et nærmere aftalt sted på din adresse, hvis du ikke er hjemme. Samtidigt har du givet samtykke til, at der IKKE ydes erstatning, hvis pakken forsvinder fra det aftalte afleveringssted. Vi anbefaler IKKE denne løsning, og henviser til, at du i stedet får pakken sendt til din arbejdsplads, hvis dette er muligt. Vi yder INGEN erstatning, ved bortkomst af en vare ved en Modtagerflex levering.

Levering til Norge

Levering til Norge foregår med Post Nord og koster uanset beløbsstørrelse kr. 325,-

 

Levering til Grønland og Færøerne

  Grønland Færøerne
Levering med fly 500,- 400,-
Levering med skib (14-21 dage) 250,- 250,-

Idet købet sendes uden for EU, skal du være opmærksom på, at din pakke kan komme blive udtaget til kontrol i tolden. Vi har ved afsendelse udfyldt de fornødne oplysninger på pakkens indhold, så den kan komme let og ubesværet gennem tolden.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.