KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    

Luftgevær

Luftgevær - kvalitets luftgevær online

Vi har blandt Danmarks bedste udvalg i luftgeværer
og tilbehør til luftgeværer. Vi forhandler Gamo, Hatsan, Weihrauch, Crosman
og andre af de mest kendte mærker.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 81

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 81

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om Luftgevær

Shop i vores store udvalg af luftgevær til nogle af markedets allerbedste priser! Vi tilbyder også fragtfri levering og retur til adresser i hele Danmark, hvis du køber for mere end kr. 500,-.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du de mest almindelige typer af luftgevær, som du frit kan erhverve uden jagttegn eller våbentilladelse - eneste betingelse er blot, at du er fyldt 18 år.

 

Typerne af luftgeværerne har vi kategoriseret i 'knæk løb', 'fast løb' og 'PCP', og de har alle vidt forskellige fordele, som du kan læse mere om, ved at klikke videre i kategorierne til venstre.

 

Har du spørgsmål til et luftgevær, er du ligeledes velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvor vi altid har medarbejdere, der kan hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

 

At skyde med luftgevær er god underholdning i månederne fra forår til det tidlige efterår, og de fleste kan være med i denne aktivitet.

Top