KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    

Luftgevær - PCP

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 33

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 33

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Om PCP luftgevær

PCP luftgeværer anvender komprimeret luft som energikilde. Disse luftvåben vil enten have en lufttank indbygget i geværet, men lufttanken kan også være skruet på luftgeværet. Lufttankene fyldes enten med en traditionel fodpumpe eller en dykkerflaske.


Der er mange fordele ved at vælge et PCP luftgevær og af dem kan nævnes; Ingen rekyl, mulighed for flerskudsmagasin og større præcision. Fordelene ved et PCP luftgevær kommer ikke uden en enkel ulempe; at det giver lidt sved på panden, når lufttanken fyldes ved hjælp af en fodpumpe.


Idet mange PCP-luftgeværer har en relativ høj mundingshastighed, er det er en god idé at købe nogle lidt tungere hagltyper som blandt andet H&N, RWS og JSB producerer.


Hos Lystfiskeren.dk finder du PCP-luftgevær fra Weihrauch og Hatsan og du mulighed for at benytte dig af gratis levering til hele Danmark. Det kan da næsten ikke være mere bekvemt!

Top