KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Luftpistol - Gas Ram & PCP

Tabel Liste

Sorter faldende

9 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

9 vare(r)

Luftpistol – Gas ram og PCP

 

Hos Lystfiskeren.dk lagerfører vi et stort udvalg af kvalitets luftpistoler med gas og PCP som drivmiddel og de kan erhverves til populære og konkurrence dygtige priser.

 

Vi har luftpistoler til brug for sjov eller til mere konkurrencepræget aktivitet.  Der er fra producenternes side lagt vægt på designet af luftpistolerne og ligeledes på deres funktion og pålidelighed under brugen.

 

Luftpistolerne kan have ergonomiske greb, anatomisk pistolgreb til højre og venstre håndet, syntetisk skæfte eller træskæfte, justerbar aftræk, riffelgang, delvist rekylfrit skudafgivelse, høje udgangshastigheder, kompakte luftpistoler til både rundkugler og diabolo hagl, magasin til rundkugler. De kan være forberedt til kikkertsigte, have justerbart sigte og generelt lav vægt.

 

De ligger bare rigtig godt i hånden og du har alle muligheder for at afgive perfekte præcisionsskud.

 

Det er igen muligt at erhverve sig en luftpistol i forskellige prislag, men uanset hvilken du vælger at købe så vil du blive glædelig overrasket når du skal til at skyde med luftpistolen.

 

Lad dig inspirere hos Lystfiskeren.dk eller ved besøg i vores forretning.

 

Du kan købe følgende mærker hos os Hatsan, Gamo og Weihrauch.

 

Når du har bestemt dig for, hvilken luftpistol du vil købe, så må du huske at købe tilbehør, som sigtekikkert, hagl, rense- og plejemidler, skydekasser og skiver.

 

For at købe et luftpistoler skal du være fyldt 18 år. En luftpistol i kaliber 4,5 mm. kan fortsat benyttes uden jagttegn eller våbentilladelse.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du 4,5 mm luftpistoler fra Hatsan, Gamo, og Weihrauch

 

Du har mulighed for at benytte dig af gratis levering til hele Danmark. Det kan da næsten ikke være mere bekvemt!

 

Top