KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    

Pusterør

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2

Om Pusterør

Shop i vores udvalg af pusterør og tilbehør til nogle af markedets allerbedste priser! Vi tilbyder også fragtfri levering og retur til adresser i hele Danmark, hvid du køber for mere end kr. 500,-.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du både pusterør til  små velcro- eller dartpile, som frit kan erhverves uden tilladelse – dog  er pustrør med dartpile betydelig farligere end dem til velcropile. Derudover kan vi tilbyde et stort udvalg af tilbehør til pusterør, som f.eks. ekstra mundstykke, pistolgreb, pileholder mm.

 

Pusterørs historie går helt tilbage til de gamle indianerstammer, som brugte dem vigtigt våben i jagten efter mad eller som forsvar mod andre samme. Pustrør fås i forskellige størrelser, udgaver og former. I dag anvendes de særligt i syd- og Mellemamerika af naturfolk i tropiske områder.

  

Har du spørgsmål til et pusterør, er du ligeledes velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvor vi altid har medarbejdere, der kan hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

 

At skyde med pusterør er ikke så udbredt i Danmark, men er fantastisk underholdning som både udendørs- og indendørsaktivitet. 

Top