KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Sigtekikkert - Zoom

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 20

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 20

Side:
  1. 1
  2. 2

Sigtekikkert - Zoom

 

Hos Lystfiskeren.dk lagerfører vi et udvalg af de mest populære sigtekikkerter med zoomfunktion, hvilket sikrer brugeren et klart sigtepunkt.

 

Du kan finde sigtekikkerter til meget konkurrencedygtige priser og leder du efter et ganske ukompliceret sigtekikkert, som ikke kræver større indsigt omkring indstillinger og måske den første sigtekikkert til juniorgeværet, så kan du lige nu købe et for kun 100 kroner.

 

Sigtekikkerterne kan leveres med indbygget zoom og belyst sigte og helt op til 11 lys indstillinger, som gør sigtekikkerten helt eminent i den tidlige morgen- og skumringsjagt. Du kan købe en sigtekikkert, som er udstyret med RGB belyst dot i sigtekornet, der kan indstilles til flere størrelser samt lysstyrker. Der kan vælges mellem rød, grøn eller blå dot i sigtekornet. Den røde dot kan bruges til alle lysforhold, den grønne dot er ideel til skumring og daggry, og den blå dot er perfekt til brug om natten.

 

Du kan naturligvis også købe skudfast sigtekikkerter med vidvinkellinser, som giver et flot og klart billede og så er det 100% vandtæt, hvis du skal afgive skud i fugtigt miljø.

 

Alle sigtekikkerterne leverer hver for sig super optik i topkvalitet. De monteres sikkert på dit gevær således din optik ikke beskadiges ved afgivelse af skud – heller ikke ved anvendelse af kraftige geværer.

 

Lad dig inspirere hos Lystfiskeren.dk eller ved besøg i vores forretning.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du sigtekikkerter med zoom fra Gamo, Nikko, Jaeger, Barska og Weihrauch

 

Du har mulighed for at benytte dig af gratis levering til hele Danmark. Det kan da næsten ikke være mere bekvemt!

 

 

 

 

Top