KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Våbenskabe

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Våbenskabe

 

Hos Lystfiskeren.dk fører vi et udvalg af  godkendte våbenskabe til brug for opbevaring af dit luftgevær/luftpistol og ammunition, så du kan opbevare det på lovlig og forsvarlig vis.

 

Du finder våbenskabe med plads til 5 – 16 våben og indvendige hylde/hylder afhængig af model og du kan naturligvis også få dit våbenskab hvor der er et  x-tra aflåselig indvendig topbox med separat nøgle.

 

Alle våbenskabene er fra anerkendte leverandører og de er udført i stærkt materiale og pulverlakeret, og de er godkendt af Forsikring og  Pension jvf. det nye regelsæt pr. 1. januar 2016. Det er tilladt at opbevare våbnene samlet med bundstykke og forskæfte i godkendte våbenskabe.

 

Lad dig inspirere hos Lystfiskeren.dk.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du våbenskabe fra SP .

 

Bemærk venligst at våbenskabet leveres direkte fra leverandøren til hele landet, dog kun brofaste øer. Forventet leveringstid ca. 5 hverdage. Leveringomkostningerne er indeholdt i prisen.

 

Levering til kansten med tilladelse til at våbenskabet må stilles uden kvittering, hvis du ikke er hjemme.

 

Top