Jakker

Shop i vores store udvalg af jakker til mænd fra nogle af markedets allerbedste outdoorbrands. Afhængig af årstiden, vejret og dit aktivitetsniveau når du skal udenfor i naturen er det vigtigt, at have den rigtige jakke på eller medbringe til turen for den bedste oplevelse. Hos Lystfiskeren.dk har vi kategoriseret i ”dunjakker”, ”fleecejakker”, ”forede jakker”, ”skaljakker”,  ”softshells” og ”3-i-1 jakker”.  Du kan læse mere, ved at klikke videre i kategorierne til venstre, så du er sikker på at få lige præcis den jakker du har behov for.

Har du sørget for at have den rigtige jakke til din tur? Hos Lystfiskeren.dk har vi et stort udvalg af jakker fra FjällRäven, Haglöfs, Tenson, Montane, Heimdall, Jack Wolfskin, Lundhags, Carinthia. Leder du efter en parka, vest, dunjakke, frakke, vindjakke eller andet har vi helt sikkert det du søger. Mange modeller med åndbar, vind- og vandtæt Gore-Tex membran.

Se vores store udvalg af jakker til mænd herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 297

Faldende orden
Side
pr. side

Outdoorjakker til mænd

Har du spørgsmål til vores jakker, er du ligeledes velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvor vi altid har medabejdere, der kan hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

 

 

 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.