Dunjakker

Er du på udkig efter en dunjakke så har vi hos Lystfiskeren.dk et stort udvalg til din rådighed. Dunjakker har en formidabel isoleringsevne, ligesom de er kendetegnet ved den lave vægt. Du kan finde dunjakker med hætte og uden hætte, som er kraftigt forede og lettere forede. Skal den også være vind- og vandtæt, og stadig være næsten vægtløs og kunne foldes sammen til at fylde meget lidt i sammenfoldet tilstand, så lad dig endelig inspirere hos Lystfiskeren.dk eller ved besøg i en af vores forretninger.

FillPower/Cuin+ er betegnelser for fyld eller bæreevne som det også kaldes. Forklaringen ligger i duns evne til at binde luft (og derved isolere). Jo højere bæreevne, jo bedre isolering. Isoleringen består af både dun og småfjer, som angives ved sammensætningen således at 80/20 angiver 80% dun og 20% småfjer. Isoleringen er ligeså god, men jo mindre småfjer jo lavere vægt og pakkevolumen (og højere pris). Hos Lystfiskeren.dk finder du dunjakker fra FjällRäven, Haglöfs, Jack Wolfskin og Montane. 

 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Faldende orden
Side
pr. side

Dunjakker til mænd

Der vil altid drysse lidt dun ud især på en nyindkøbt jakke. Det er vigtigt du ikke hiver det ud da du derved vil bane vejen for flere dun. Træk i stedet fra indersiden af jakken så det vildfarne dun kommer tilbage i jakken. Det har ingen betydning for den samlede isolering at der kommer dun ud – der er mere end rigeligt at tage af, men det kan godt være en gene at man går og ”drysser”. 

En dunjakke har en naturlig isoleringsevne, og tillader en høj åndbarhed.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.