Julegaver byttes til og med d. 9. Januar 2023 ×

Dunjakker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 17

Faldende orden
Side
pr. side

Dunjakker

 

Er du på udkig efter en dunjakke så har vi hos Lystfiskeren.dk et stort udvalg til din rådighed. Dunjakker har en formidabel isoleringsevne, ligesom de er kendetegnet ved den lave vægt.

 

Du kan finde dunjakker med hætte og uden hætte, som er kraftigt forede og lettere forede. Skal den også være vind- og vandtæt, og stadig være næsten vægtløs og kunne foldes sammen til at fylde meget lidt i sammenfoldet tilstand, så lad dig endelig inspirere hos Lystfiskeren.dk eller ved besøg i en af vores forretninger.

 

FillPower/Cuin+ er betegnelser for fyld eller bæreevne som det også kaldes. Forklaringen ligger i duns evne til at binde luft (og derved isolere). Jo højere bæreevne, jo bedre isolering.

 

Isoleringen består af både dun og småfjer, som angives ved sammensætningen således at 80/20 angiver 80% dun og 20% småfjer. Isoleringen er ligeså god, men jo mindre småfjer jo lavere vægt og pakkevolumen (og højere pris).

 

Der vil altid drysse lidt dun ud især på en nyindkøbt jakke. Det er vigtigt du ikke hiver det ud da du derved vil bane vejen for flere dun. Træk i stedet fra indersiden af jakken så det vildfarne dun kommer tilbage i jakken. Det har ingen betydning for den samlede isolering at der kommer dun ud – der er mere end rigeligt at tage af, men det kan godt være en gene at man går og ”drysser”. 

 

En dunjakke har en naturlig isoleringsevne, og tillader en høj åndbarhed.

 

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du dunjakker fra Yeti, Haglöfs, 2117 of Sweden, Jack Wolfskin og The North Face

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud og nyheder før alle andre!
© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.