Veste

Hos Lystfiskeren.dk finder du et rigtig stort udvalg i veste, som er super anvendelige til mange formål og altid holder dig varm på overkroppen. Vesten er det perfekte letvægts supplement til din fritidsgarderobe, uanset om du har behov for et varmt mellemlag midt om vinteren, eller som vindstopper sen efterår eller tidlig forår. Veste til aktive kvinder er ofte farverige og kan fås i forskellige typer f.eks. fleeceveste, dunveste, softshell veste mv. Uanset om du skal på bytur, vandretur, fisketur eller det er sommerens grillfester, så kan du hos Lystfiskeren.dk finde den perfekte vest.

Har du brug for at medbringe din vest som supplement på din tur, så er det en fordel at kunne pakke vesten sammen i sin egen sidelomme. Dermed fylder den næsten intet i rygsækken, og er hurtig at tage på hvis jakken bliver for varm og t-shirts for koldt. Kig nærmere på veste i webshoppen, hvor de er nærmere beskrevet. Hos Lystfiskeren.dk finder du veste fra Jack Wolfskin, FjällRäven, Haglöfs, Lundhags, Carinthia  og Ivanhoe Of Sweden. Se vores mange veste til mænd herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 27

Faldende orden
Side
pr. side

Veste til mænd

Hos Lystfiskeren.dk finder du et rigtig stort udvalg i veste, som er super anvendelige til mange formål og altid holder dig varm på overkroppen. Vesten er det perfekte letvægts supplement til din fritidsgarderobe, uanset om du har behov for et varmt mellemlag midt om vinteren, eller som vindstopper sen efterår eller tidlig forår.

Veste til aktive kvinder er ofte farverige og kan fås i forskellige typer f.eks. fleeceveste, dunveste, softshell veste mv. Uanset om du skal på bytur, vandretur, fisketur eller det er sommerens grillfester, så kan du hos Lystfiskeren.dk finde den perfekte vest.

Har du brug for at medbringe din vest som supplement på din tur, så er det en fordel at kunne pakke vesten sammen i sin egen sidelomme. Kig nærmere på veste i webshoppen, hvor de er nærmere beskrevet.

Hos Lystfiskeren.dk finder du veste fra Jack Wolfskin, FjällRäven, Haglöfs, Lundhags  og Ivanhoe Of Sweden.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.