JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

Urban Quest Insect Shield LS Shirt - Herreskjorte

Varenummer:74843-2ss19lightgrey
Urban Quest Insect Shield LS Shirt - Herreskjorte
Varenummer:74843-2ss19lightgrey

 

Pris: 449,00 kr - DU SPARER 72%

Specialpris 125,00 kr

IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
  • KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL D. 7. JANUAR 2020
Beskrivelse

Detaljer

Urban Quest Insect Shield LS Shirt til herrer med lange ærmer med knap til oprulning af ærmerne, to cargo-brystlommer og lomme på det ene ærme med velcrolukning. Fremstillet Insect Shield teknologi. Insect Shield teknologien er lugtfri, indkapslet i tøjets fibre og har en langtidsvirkende effekt igennem tøjets levetid og tilføjer allerede funktionelt og praktisk tøj, såsom outdoor tøj, en sekundær funktion mod insekter.

Om Insect Shield:

  • Testet og dokumenteret beskyttelse
  • Kan bruges af hele familien incl gravide/ammende kvinder og spædbørn uden restriktioner.
  • Er usynlig og lugtfri
  • Er ikke skadelig for øjnene.
  • Easy Care, normal vask derhjemme anbefales.
  • Effektivt i 70 vaske (indvendig label på skjorten til notering)

 

Urban Quest® er et dansk designet outdoor mærke til alle i familien, der elsker oplevelser i naturen. Insect Shield er en testet og godkendt leverandør til den amerikanske hær og Marine Corps. Processen ift. imprægnering med Insect Shield® er designet til at undgå spild af den aktive ingrediens uden for systemet og derfor, i modsætning til andre imprægneringer af tekstiler, kræver den ikke et spildevandssystem. Eftersom behandlingen er bundet direkte i stoffet på tøjet og har en langtidsvirkende effekt, er der langt mindre behov for beholdere og sprayflasker med insektbeskyttelse.

Insect Shield® samarbejder med internationale hjælpeorganisationer, som World Vision Medical Teams International, som hjælper med at uddele Insect Shield® tæpper til mennesker i udsatte lande, hvor befolkningen er mest udsatte og i fare for, at blive ramt af insekt bårne sygdomme.

 

Yderligere information

Specifications

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér