Knive & Værktøj

I din aktive hverdag er det vigtigt ikke at glemme og medbringe det nødvendige gadgets, som er med til at fuldende eventyret du er ude for at opleve. Knive og værktøj er alt fra foldeknive, multitool, nøglevedhæng, proptrækker, lighter, multiværktøj med magnetiske bits, negleklipper, knive, økser, knive med tændstål, spejderkniv, fiskekniv, håndsav og foldeskovl.

Gerber har i dag et stort sortiment indenfor knive, multi-tools, lygter og redskaber, såsom skovle og spader. Se vores store udvalg af knive, dolke, økser og værktøj fra de bedste brands herunder.

Hos Lystfiskeren.dk har vi et righoldigt udvalgt af ovennævnte produkter fra Gerber, Vangedal, Primus og Light_My_Fire.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 133

Faldende orden
Side
pr. side

Knive og Værktøj

Knive fra Gerber er funktionelle og stærke i klingen. Hvis du skal bruge en kniv til jagt eller camping, anbefaler vi en kniv med faste klinger. Her er en tyk og sikker klinge i high carbon rustfri stål nødvendig og sikker. Det er forskellige materialer håndtagene er lavet af; ægte hjort, træ eller af den patenterede softgrip teknologi. De små foldeknive fra Gerber passer perfekt i lommen og er udstyret med en sikker lås og et stærkt håndtag.

Søger du et alternativ til den traditionelle schweizerkniv, er multi-tools fra Gerber oplagt. Multi-tool fra Gerber har mange funktioner og en robust ydeevne. 

Værktøj fra True Utility

True Utility pocket værktøjer tilbydes til lommepengevenlige priser, der modsiger deres kvalitet. De er søde og den slags praktiske gadgets du kan medbringe i en jakkelomme eller taske og som virkelig er fornuftigt at have med til pludselig opstået behov og når du ikke lige har dit hjemmeværktøj ved hånden.

Baladéo knive i topkvalitet

Baladéo innoverer ved at tilbyde en af ??de mest kompakte multifunktions kniv med en mini pris pris uden at gå på kompromis ydeevne eller slutfodringen: bygget i en førsteklasses rustfrit stål, robust, skarpe, med et ergonomisk håndtag med et blødt touch, denne kniv absolut en aftale!

Dansk spejderkniv fra Vangedal

Vangedal er den klassiske danske spejderkniv med skæfte i ædeltræ, klinge i rustfri stål og en solid kærnelæderskede med metalforstærkninger

Den optimale måde at starte bålet eller tænde for brænderen i alle vejrtyper. Vandresistent – virker i både regn og sne, kan bruges tusindvis af gange, gnister er ca. 3000 grader. Lav bærevægt på kun 26 gram.

Light My Fire - Hot news på forkant!

En farverig udendørs kniv med svensk FireSteel ® brand starter. Den svenske FireKnife er et samarbejde mellem Light My Fire og Mora Sverige, og vi kunne næppe have valgt en bedre partner. Mora har gjort top-notch knive i 120 år.

Men det er mere end bare en ekstremt skarp, fleksibel og robust all-around kniv: håndtaget indeholder en brand starter. Med andre ord, kan du gut og rense en fisk, split pindebrænde og tænde et bål med en enkelt praktisk værktøj.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.