Kompas & Pedometer

I din aktive hverdag er det vigtigt at huske og medbringe det nødvendige gadgets, som er med til at fuldende eventyret du er ude for at opleve. Pedometer/skridttæller giver dig et komplet overblik over din kondition og fremskridt i din træning. De er kompakte, lette og nemme at bruge. De er lavet i moderne design med varme farver og har et nydesignet robust fastgørelses clip, så den sidder fast i bæltet på den bedst mulige måde. Findes i forskellige modeller med nøje beskrivelse af deres funktioner.

Har du nogensinde gået ud af en metrostation i stål-og-glas canyon af en ny by, kortet i hånden, og spekulerede på, hvilken vej at gå? Det vil ikke ske, når du bærer Silva nye Metro  kompas.Herudover har vi en lang række af spændende produkter fra Gerber.

Hos Lystfiskeren.dk har vi et righoldigt udvalgt af ovennævnte produkter fra Silva og Gerber.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side

Kompas og pedometer

Folk drages naturligt mod mennesker med kompasser, om dette er en effekt af magnetisme, eller en attraktion for folk, der ved, hvor de skal hen er stadig op til debat. Kompasser er trådløs, transportabel og kræver ingen opladning, hvilket gør dem det bedste værktøj på markedet for at finde ud af, hvilken vej er nord. Udendørs eventyr som vandreture og camping helt sikkert gavn af at vide, hvor du er og hvor du skal hen, mens ting som kartografi vil kræve besiddelse af et kompas.

Silvia kompas og pedometer

Den kølige, ultra-kompakte design af Silva Metro gifter mobilitet med lethed-i-brug for hurtig orientering i hurtig bevægelse bymiljø. Den enkle North pointer er din uundværlige assistent, mens du navigerer med kort eller GPS. Metro har en holdbar gummi boliger og et karabinhage til fastgørelse på en rygsæk eller tøj. Den eneste model kommer i fem smarte farver - sort, hvid, turkis, pink og grøn.

Gerber kompas og pedometer

Vi lagerfører Bear Grylls Compact Compass, hvor du får en enkel og praktisk kompas, som kan anvendes overalt.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.