Ravlygter, Lys & Lygter

I din aktive hverdag er det vigtigt ikke at glemme og medbringe det nødvendige gadgets, som er med til at fuldende eventyret du er ude for at opleve. Håndlygter, lommelygter, pandelamper og campinglamper fås i alle forskellige prislag afhængig af dit behov for lys i mørket. Det er altid rart at have en lygte med i din personlige udrustning uanset om du forventer at skulle bruge den. Behovet opstår nogen gange når det er uventet og så er det godt at have muligheden for hurtigt at fremskaffe en lyskilde.

En pandelampe er en lyskilde fikseret på hovedet og er typisk båret pga. udendørsaktiviteter om natten eller i mørke omgivelser såsom huleudforskning, natteorienteringsløb, vandring, backpacking, camping, bjergcykling osv.

Se vores udvalg af ravlygter, lygter og las herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 48

Faldende orden
Side
pr. side

Ravlygter, Lys og Lygter hos LYSTFISKEREN.dk

Pandelamper til fiskeri, aktivitet og rejser. 

Pandelampens største aktiv ud over lyskilden er at du har hænderne fri til aktivitet og lyset følger naturligt dit hoveds bevægelser. Lyskilden kan ofte enten være fokuseret eller som bred lyskegle.

Lygterne har primært batteri som energikilde, men campinglamper fås også med gas som drivmiddel og du kan endda få en lygte baseret på usb forbindelse til powermonkey.

Primus camping lanterne i verdensklasse.

Primus camping lanterner, der giver fremragende belysning til både madlavning, kort-læsning og socialt samvær.  En indbygget reflektor bidrager til at sprede lyset. Hver lanterne er udstyret med en gummi-belagt base for ekstra slagstyrke. Den store lanterne har også en blinkende lys indstilling.

Primus Easy Light spreder lys og varme og optager ikke mere plads end en mellemstor appelsin i rygsækken. Lygten er udstyret med en piezo tænding og en patenteret, næsten lydløs brænder og har et kontinuerligt justerbar lysstyrke svarende til maksimalt 490 lumen. Versionen med en Duo ventil passer til de fleste gaspatroner med en ventil på markedet. Den perfekte lygte til den globale rejsende. Easy Light fås også med standard gevind, lavet af korrosions-og vedligeholdelsesfri materialer og leveres i en holdbar plast kasse.

Primus Micron Lantern er et kompakt, let og holdbar lanterne, der giver lys og varme, når du har brug for små dimensioner, lav vægt og holdbarhed. Den er tilgængelig i to versioner: med en rustfri stål mesh eller i matteret glas. Den rustfri mesh er mere holdbart, naturligvis, mens glas-versionen giver en mere kraftfuld lys. Lysstyrken kan indstilles trinløst op til 235 lumen på stålnet versionen og 360 lumen på glasset version. Den EasyTrigger ™ tændingssystem giver mulighed for hurtig og nem belysning. Den patenterede brænder sikrer, at lygten er næsten lydløs og bruger lidt gas. Den stålnet Lygten leveres med en nylon ting sæk, og glasset version kommer i en robust plast.

Verdens beste lommelygter fra Led Lenser

Siden den spæde start i 1994 har lygterne fra LEDLENSER udviklet sig til at være blandt verdens bedste håndlygter. Hemmeligheden bag succesen er et konstant fokus på kvalitet og den nyeste teknologi. Hvilket bl.a. kommer til udtryk i High Performance Line (P-Serien), hvor Zweibrüder var blandt de første, der tog de nye LED pærer til sig, og på denne ”platform” har udviklet en serie LED Lenser, der er designet til den gruppe af brugere, der forventer det allerbedste uanset om lygten bruges professionelt, til fritids- eller Outdoorbrug. 

Gerber til de store opgaver.

Gerber leverer håndlygten Bear Grylls Survival Torch som er indkapslet i en vandtæt gummi håndtag og er kompakt og kraftfuld. Lavet til enhver form for udendørs udflugt, er det en robust lommelygte. Ud over 20 timers brænde tid, lagerplads til inkluderede vandtætte tændstikker og optændingskit. Mere end bare en lys, Survival Torch er en livline.

Når løse problemer i naturen, du har brug for tre ting - dit hoved, dine hænder og dine værktøjer. Hands-Free Torch frigør dine hænder til at arbejde sammen med dit hoved og dit værktøj. Den elastiske pandebånd tilbyder opbevaring til et ekstra batteri, og den justerbare lampe har tre indstillinger - lyse, lavt og off. Bjørn siger det bedste, "Når alt er mørkt, skinne på."

True Utility lyter til gode priser.

True Utility pocket lygter tilbydes til lommepengevenlige priser, der modsiger deres kvalitet. De er søde og den slags praktiske gadgets du kan medbringe i en jakkelomme eller taske og som virkelig er fornuftigt at have med til pludselig opstået behov og når du ikke lige har dit hjemmeværktøj ved hånden.

Petzl pandelygter til alle opgaver.

Petzl pandelygter til hverdagsbrug til familieaktiviteter, børneleg, camping, gør det selv projekter, brug i hjemmet og ved reperationsarbejde. Alle pandelamper er letvægtsmodeller, kompakte og enkle at bruge.

I 40 år har Petzl skabt pandelamper med fokus på innovativ belysningsteknologi, forbedre lysstyrke, brænde tid og lys mønster, og på at opfinde forskellige belysningsmåder. Årsagen til dette fokus er enkel: Petzl håber, at alle udendørs entusiast finder en pandelampe, der svarer perfekt til hans eller hendes aktiviteter, og lyser dem op!

Hos Lystfiskeren.dk har vi et righoldigt udvalgt af ovennævnte produkter fra Led_lenser, Gerber, True Utility, Petzl,  Powertraveller og Primus.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.