Julegaver byttes til og med d. 9. Januar 2023 ×

Soveposer & Tæpper

Uanset hvilket behov du har for en sovepose, så har vi soveposen, som kan løse dit behov. Der tilbydes soveposer til forskelligt vejrforhold og vi har altid skarpe priser på vores soveposer.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Soveposer

 

Uanset hvilket behov du har for en sovepose, så har vi soveposen, som kan løse dit behov. Der tilbydes soveposer til forskelligt vejrforhold og vi har altid skarpe priser på vores soveposer.

 

Vi har sovepose til de mindste eventyrere, som er designet til småbørn op til 110 cm og har en firkantet profil, der passer perfekt ned i en slæde eller bærestol, og forskårne mærker gør det muligt at bruge en sele.

 

Er det en god allroundsovepose, du er på udkig efter så har vi allroundsoveposer, som tilbyder alle de vigtigste detaljer og justeringsmuligheder, som er nødvendige til en god nats søvn.

 

Skal du på Roskilde Festival eller Skanderborg ”SmukFest” og har brug for både liggeunderlag og sovepose så har vi hos Lystfiskeren.dk  den perfekte festivalpakke som indeholder sovepose og selvoppusteligt liggeunderlag.

 

Er på jagt efter soveposen, der giver muligheden for både at kunne anvendes på alpine vandreture eller den stille nat ved en søbredden, så skulle du se efter en af de eksklusive mumie soveposer i vort sortiment. Her finder du et rigt udvalg af komfortable soveposer, med forskellige tekniske detaljer såsom ergonomisk mønster, dobbelte lynlåse, som gør det muligt at bruge armen uden for soveposen.

 

Skal du på vinterudflugt, så tilbyder vi et velassorteret sortiment i smarte og velisolerede dunsoveposer, som giver dig en fantastisk isoleringsevne i forhold til vægten og er perfekte til forhold med Xtreme kuldeforhold.

 

Hvis muligt så husk at hænge din dunsovepose til luftning hver eneste dag efter brug for at fugten i soveposen kan fordampe.  

 

Husk at den perfekte ledsager på turen kan være at medbringe hovedpude og tæppe. De er helt klart funktionelle, lette og tæppet er hurtigttørrende.

 

Alle soveposer i vort store sortiment er af høj kvalitet fra anerkendte producenter.

 

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du soveposer fra Jack Wolfskin, Haglöfs, Fjällräven, Lifeventure, Vaude, Yeti og Nordisk

   

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud og nyheder før alle andre!
© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.